R.I.P.

Jennifer Hudson geraakt door dood stemcoach The Voice

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Jennifer Hudson geraakt door dood stemcoach The Voice
RTL

Jennifer Hudson (42) is aangedaan door de dood van zangcoach Debra Byrd. De dinsdag in Los Angeles overleden Byrd (72) werkte als zangcoach bij programma's als 'American Idol' en 'The Voice'. Jennifer brak in 2004 door dankzij haar deelname aan het eerste programma.

"Vanaf het allereerste begin heeft ze ons aangemoedigd en gesteund"

'Mijn hart is gebroken door het overlijden van Debra Byrd, de zangcoach van American Idol', schreef Jennifer in een bericht op Instagram. 'Vanaf het allereerste begin heeft ze ons aangemoedigd en gesteund! Ik ben zo dankbaar voor alles wat ze ons heeft geleerd. Ze zal enorm gemist worden, maar haar nalatenschap leeft voort door de muziek van talloze artiesten die ze tijdens haar leven heeft beïnvloed. Rust in vrede, Debra.'

Common en Jennifer Hudson bevestigen relatie in talkshow
Lees ook

Common en Jennifer Hudson bevestigen relatie in talkshow

Bij het bericht plaatste Hudson een fragment waarin te zien is hoe ze met Byrd repeteert voor een uitzending van American Idol. Ook plaatste ze een stilstaand beeld waarop Jennifer en de zangcoach zingen bij een piano waarop Elton John zit te spelen. Volgens Deadline werkte Byrd ook nauw samen met onder anderen Kelly Clarkson en Bob Dylan.

In American Idol maakte onlangs 's Neerlands eigen Ziggy Krassenberg flinke indruk op de jury. Dat bespraken we in de vorige editie van De BLVD Podcast:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Jennifer Hudson