Ieder vol huisje heeft z'n kruisje

Janneke Jelies uit Een Huis Vol grijpt in na kritiek op haar man

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVJanneke Jelies uit Een Huis Vol grijpt in na kritiek op haar man
RTL

Nederland heeft jaren geleden in 'Een Huis Vol' al kennisgemaakt met de familie Jelies. Janneke en Johan Jelies zijn inmiddels met hun kinderen te zien in de spin-off 'Een Huis Vol Emigreert', maar sindsdien krijgt vooral Johan kritiek over zich heen. Janneke voelt zich geroepen om, via de site van omroep KRO-NCRV, hierop te reageren.

"Iemand moet op een gegeven moment de knoop doorhakken"

Sommige kijkers zijn van mening dat de familie Jelies alleen maar naar Spanje is geëmigreerd, omdat Johan dat graag wilde. "Mensen denken dat Johan de beslissing om te emigreren voor ons gemaakt heeft, en daar worden soms nare dingen over gezegd", reageert Janneke.

Een huis vol-familie Jelies loopt bekende Nederlander tegen het lijf in Spanje
Lees ook

Een huis vol-familie Jelies loopt bekende Nederlander tegen het lijf in Spanje

Het is echter wel degelijk een beslissing geweest die het stel samen heeft gemaakt, benadrukt ze. "Iemand moet op een gegeven moment de knoop doorhakken en daar is Johan heel goed in. Ik heb af en toe een duwtje in de rug nodig om een grote beslissing te maken. Dat is waarom ik op Johan ben gevallen en waarom ik zo van hem houd."

"Natuurlijk zijn er hobbels", gaat Janneke door. "Maar wij weten zelf dat we het goed doen en dat we gelukkig zijn als gezin. Dat is het belangrijkste."

Lees meer over
Familie JeliesEen Huis Vol