Nu al een Trojblemaker

Eerste soapromance van Nola krijgt pijnlijke twist in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEerste soapromance van Nola krijgt pijnlijke twist in GTST
RTL

'GTST'-kijkers zagen afgelopen week het soapdebuut van Mingus Claessen (19), die als bouwvakker-stagiair Troj in Meerdijk neerstreek. Al snel werd duidelijk dat hij er is voor de eerste liefdesverhaallijn van Nola (Noa Jacobus, 20). Helaas krijgt de ontluikende kalverliefde in de aflevering van maandagavond al een tenenkrommende twist.

De scriptschrijvers trakteren Nola, die in de serie een jaar of zestien moet zijn, op een stroeve start van haar liefdesleven. Nadat Bing en Nina lucht krijgen van hun eerste zoen, weet paps hem naar hun huis te lokken voor een goed gesprek. De tienermeid wil door de grond zaken, maar het gesprek werpt z'n vruchten af. "Nou, je bent goedgekeurd hoor", zegt Bing voordat hij Troj uitzwaait. "Ik hoop niet dat ik je te veel heb laten schrikken. Als je maar een beetje voorzichtig met haar doet." 

"Zal ik doen", antwoordt Troj, waarna er een verpakt condoom uit zijn jaszak op de grond valt. Bing kijkt hem vernietigend aan...

 

 

Nieuw GTST-gezicht gaat veel losmaken in Meerdijk
Lees ook

Nieuw GTST-gezicht gaat veel losmaken in Meerdijk

Met het geflirt tussen Nola en Troj lijken de makers van GTST een jonge tegenhanger te willen bieden naast de al lopende relatieperikelen in de soap. Zo lopen zowel Janine en Ludo als Linda een Luuk bij een relatietherapeut omdat hun (afgeblazen) huwelijk in zwaar weer verkeert. Maar ook een kalverliefde gaat niet per se over rozen. Zeker niet als je Bing als toekomstige schoonvader hebt. Is Troj daarom geen lang soapleven beschoren?

"Dit gaat Ludo echt niet leuk vinden", verklapte Mingus al over wat de kleindochter van de soapgodfather wellicht te wachten staat... 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. Over twee maanden is de zomercliffhanger al te zien, op donderdag 30 mei.

Lees meer over
GTST