Onder vuur

Dochter van Farrah Abraham mag onbeperkt piercings en tattoos: 'Beste voor met mijn kind'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Dochter van Farrah Abraham mag onbeperkt piercings en tattoos: 'Beste voor met mijn kind'
RTL

Farrah Abraham (32) krijgt de laatste jaren veel kritiek op de manier waarop ze haar dochter Sophia (15) opvoedt. De 'Teen Mom'-realityster zou het verkeerde voorbeeld geven en Sophia veel te vrij laten. In de podcast 'Bunnie XO’s' reageert Farrah uitgebreid op deze kritiek en legt ze uit waarom ze Sophia volledige vrijheid geeft als het gaat om haar uiterlijk.

"Ik wil er zeker van zijn dat mijn kind zich gezien voelt, dat ze veilig is én dat ze zich gesteund voelt"

Vorig jaar lag Farrah onder vuur toen ze Sophia maar liefst zes piercings gaf voor haar 14e verjaardag, waaronder een lippiercing. Het jaar daarvoor kreeg Sophia ook al een piercing en voor haar 15e verjaardag kreeg ze onlangs van haar moeder een tongpiercing en twee piercings in haar onderrug. Veel mensen snappen niet dat Farrah dit allemaal toelaat, maar in Bunnie XO’s laat ze weten dat het haar niks boeit wat mensen van haar opvoedingsstijl vinden.

Teen Mom-fans maken zich zorgen om nieuw uiterlijk Farrah
Lees ook

Teen Mom-fans maken zich zorgen om nieuw uiterlijk Farrah

"Ik wil er zeker van zijn dat mijn kind zich gezien voelt, dat ze veilig is én dat ze zich gesteund voelt", legt Farrah uit. Ze benadrukt dat ze het belangrijk vindt dat Sophia haar eigen wil heeft, en de vrijheid om te doen wat ze zelf wil. "Zelfs als het gaat om kleine dingen zoals een piercing of een tattoo."

Dat haar dochter een bijzondere kledingstijl heeft, maakt haar dan ook niet uit. Sterker nog, ze geeft aan groot fan te zijn van de gothicstijl. "Ik vind het geweldig. En ik ben gelukkig met wat ze ook zal besluiten of doen. Ik weet nog dat ik door mijn moeder een heks werd genoemd toen ik een neuscorrectie wilde ondergaan. Het is belangrijk dat je zelfvertrouwen als kind wordt opgebouwd, zodat je niet in je latere leven extra kwetsbaar bent voor de meningen van anderen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Farrah Abraham