Onverwachte keuze

Farrah uit Teen Mom verbluft volgers met bizarre nieuwe tattoo

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFarrah uit Teen Mom verbluft volgers met bizarre nieuwe tattoo
RTL

Farrah Abraham (31), bekend van haar deelname aan 'Teen Mom', heeft weer eens voor de nodige verbazing gezorgd bij haar fans. Waar ze eerder nog haar afschuw uitsprak over tatoeages, blijkt ze er nu eentje te hebben laten zetten. In haar Instagram Stories is te zien dat ze voor een opvallend exemplaar is gegaan.

"Wie neemt er nu in hemelsnaam een sproeten-tatoeage?"

Farrah gaat namelijk niet voor een inspirerende quote of een leuk plaatje, maar kiest ervoor om sproeten op haar hand te laten tatoeëren. In haar Instagram Stories deelt ze een foto waarop te zien is dat haar hand wordt getatoeëerd met de tekst. ‘Farah Freckle’. 

Farrah uit Teen Mom ontkent eigen poep te hebben verkocht: 'Was een grapje'
Lees ook

Farrah uit Teen Mom ontkent eigen poep te hebben verkocht: 'Was een grapje'

Hoewel ze nog een foto moet delen van het eindresultaat, zijn haar volgers niet te spreken over de tattoo. Zij uiten op verschillende internetfora hun ongenoegen. "Wie neemt er nu in hemelsnaam een sproeten-tatoeage?", zo vraagt iemand zich af. "Zijn sproeten-tattoos nu ineens een ding?", zo vraagt een ander zich af.

Wat het allemaal nog extra bijzonder maakt, is dat Farrah recent in een interview met In Touch heeft laten doorschemeren geen fan te zijn van tattoos. Ze vertelt in het interview dat haar dochter al een tijdje zeurt om een tattoo, maar dat ze niet gaat toegeven. "Ik heb er zelf geen één", zo vertelt ze. "Ik hou er niet echt van, maar Sophia is er wel fan van. Ik weet niet, ik sta er gewoon niet voor open."

© Instagram @farrahabrahams
Lees meer over
Farrah AbrahamTeen Mom