It's all coming back to me now

Céline Dion straalt op cover Vogue France: 'Positief gevoel over toekomst'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Céline Dion straalt op cover Vogue France: 'Positief gevoel over toekomst'
RTL

Céline Dion (56) leeft al langere tijd meer buiten de spotlights dan in de spotlights, mede door de neurologische aandoening waar de zangeres aan lijdt. Maar maandag staat de Canadese zangeres weer even vol in de haar welbekende aandacht. Ze staat namelijk op de cover van de 'Vogue France'.

"Ik ben vereerd dat ik een fotoshoot mag doen voor Vogue France"

"Ik ben vereerd dat ik een fotoshoot mag doen voor Vogue France", laat Céline weten. "Ik ben erg trots dat ik op 56-jarige leeftijd gevraagd ben om mijn schoonheid te onthullen. Maar wat is schoonheid? Schoonheid ben jij, ik ben het, het is wat er in zit, het zijn onze dromen, het is vandaag. Vandaag ben ik een vrouw die dag voor dag een sterk en positief gevoel heeft over de toekomst."

Documentaire over leven Céline Dion na ziekte verschijnt op 25 juni
Lees ook

Documentaire over leven Céline Dion na ziekte verschijnt op 25 juni

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vanaf 25 juni verschijnt de documentaire I AM: CELINE DION bij Prime Video. "I AM: CELINE DION geeft ons een rauwe en eerlijke blik achter de schermen van de iconische superster die worstelt met een levensveranderende ziekte. Bedoeld als een liefdesbrief aan haar fans, schijnt deze inspirerende documentaire het licht op de muziek die haar leven heeft bepaald en toont het de veerkracht van de menselijke geest", lieten de makers eerder weten.

De Canadese zangeres heeft het zeldzame stiff-personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. "Proberen deze auto-immuunziekte te overwinnen is een van de moeilijkste ervaringen van mijn leven", schreef ze onlangs. "Maar ik blijf vastbesloten om op een dag weer op het podium te staan en een zo normaal mogelijk leven te leiden."

Lees meer over
Céline Dion