Slechte tijden

Dramatische GTST-scène met Laura op Curaçao nu al te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykDramatische GTST-scène met Laura op Curaçao nu al te zien
RTL

'GTST'-fans weten al eventjes dat ze zich mentaal moeten voorbereiden op een behoorlijk emotionele zomercliffhanger. Maar voor het zover is, gebeurt er ook nog genoeg narigheid. Bij Videoland is al te zien hoe er iets vreselijks gebeurt met Laura (Jette van der Meij, 69) op Curaçao.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Wie dacht dat deze scène pas in de cliffhanger te zien zou zijn, wordt (onaangenaam) verrast bij Videoland. Op de streamingdienst is namelijk al de bewuste scène uit de maandtrailer te zien waardoor kijkers vreesden dat de zomercliff het definitieve afscheid van Laura kon gaan betekenen. Die zorgen zijn nog steeds terecht, want het ziet er heel slecht uit voor Laura. 

 

GTST-fans in rep en roer: wordt cliffhanger het afscheid van Laura?
Lees ook

GTST-fans in rep en roer: wordt cliffhanger het afscheid van Laura?

De soapvedette geniet volop van haar verblijf op Curacao met Linda (Babette van Veen) en Janine (Caroline De Bruijn). Henk (Johnny Kraaijkamp jr.) maakt zich op grote afstand nóg meer zorgen om zijn vrouw, die lijdt aan de ziekte van Parkinson. Laura wordt 'knettergek' van zijn telefoontjes om te checken of ze haar medicijnen wel neemt. 

Maar later op de dag komt ze tot inkeer. Ze mist Henk en spreekt vanaf het strand zijn voicemail in. Vervolgens lijkt ze te schrikken van de tijd. Henks grootste kopzorgen worden werkelijkheid: het heeft er alle schijn van dat Laura haar medicijnen op tijd is vergeten in te nemen. Ze snelt zich naar de steiger over het water, waar ze zichtbaar veel moeite heeft met lopen. En dan gaat het finaal mis. Laura valt in het water, zoals op onderstaande beelden deels al te zien was.

Laura heeft een schrijnend verleden met de zee. Ze heeft zichzelf vroeger proberen te verdrinken na de dood van haar dochter, Lotje. Zoon Arnie wist haar gelukkig tegen te houden. Nee, het leven spaart Laura niet...

Denk je aan zelfdoding?

Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op 113.nl

Jette vertelde voor vertrek naar Curaçao aan RTL Boulevard over Laura's aangrijpende verhaallijn: 

Lees meer over
Jette van der MeijLaura SelmhorstGTST