Je Lauraadt het al

Zó loopt dramatische GTST-scène met Laura op Curaçao af

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykZó loopt dramatische GTST-scène met Laura op Curaçao af
RTL

Fans houden hun hart vast wanneer ze op Videoland de aflevering van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' aanzetten sinds de dramatische scène met Laura op Curaçao. Eindelijk weten we hoe het met de soapvedette afloopt.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

"Ik wil gewoon leven"

Op Videoland konden de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden vorige week zien dat Laura in het water valt nadat ze haar parkinsonmedicatie niet op tijd heeft geslikt. De kijkers hebben het hele weekend moeten wachten op het antwoord op die ene vraag: overleeft Laura de val in het water? 

Dramatische GTST-scène met Laura op Curaçao nu al te zien
Lees ook

Dramatische GTST-scène met Laura op Curaçao nu al te zien

Het antwoord daarop is gelukkig: ja! Laura wordt al snel uit het water gered door iemand die haar heeft zien vallen. Vervolgens horen Janine en Linda, die met haar op Curaçao zijn, sirenes. Linda gaat met haar mee naar het ziekenhuis. Wanneer ze terugkomen bij Janine, vertelt Laura hoe het gaat: "Een beetje moe en ik heb een rauwe keel van het hoesten." Ze doet het incident af als een 'ongelukje'. 

Ze houdt het incident verborgen voor manlief Henk. "Het gaat heel goed", liegt ze aan de telefoon. "Die gaat het echt groter maken", zegt ze tegen Janine en Linda. "Jullie maken het echt groter dan het is." Daarna wordt ze emotioneel. "Alles draait alleen maar om m'n ziekte. De hele tijd. Ook nu weer. Ik wil gewoon leven", snikt ze. 

De parkinsonverhaallijn hakt er ook in bij fans van de soap. In de video hieronder vertelt Jette van der Meij, die Laura speelt, over de reacties die ze krijgt. 

Lees meer over
Jette van der MeijGTST