Meteen helemaal wél blij

Dit verandert er in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol Liefde/VideolandDit verandert er in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde
RTL

Het vierde seizoen van de zomerhit 'B&B Vol Liefde' is in aantocht. Ook in dit nieuwe seizoen gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde, maar dit jaar zal niet alles helemaal hetzelfde zijn als in voorgaande reeksen. Fans kunnen namelijk niet zeven weken, maar negen weken lang genieten van de realityserie.

Vanaf 15 juli is B&B Vol Liefde negen weken lang te zien, van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. In voorgaande jaren duurde het programma zeven weken en waren de afleveringen van maandag tot en met vrijdag op de buis. 

In B&B Vol Liefde zoeken de deelnemers een partner die over de grens durft te kijken en een leven samen in het buitenland wil opbouwen. Het runnen van de B&B hoort daar uiteraard bij. In voorgaande seizoenen bleek hoe geliefd het programma was bij de kijkers vanwege de soms hilarische, ongemakkelijke en romantische momenten. Het is nog niet bekend welke acht B&B-eigenaren in het nieuwe seizoen te zien zullen zijn. Dit wordt later bekendgemaakt. 

Esra van B&B Vol Liefde vindt boerderijleven 'loodzwaar' zonder Bram
Lees ook

Esra van B&B Vol Liefde vindt boerderijleven 'loodzwaar' zonder Bram

Voor wie nu alweer geen genoeg kan krijgen van het programma, is er nog meer leuk nieuws: ook B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? krijgt een vervolg. Art Rooijakkers bezoekt meerdere oud-deelnemers tijdens zijn tripje door Europa. Hoe gaat het bijvoorbeeld met Debbie en Paul en Joy en Daní? Is tantra-Walter nog gelukkig met zijn vriendin? Heeft Martijn inmiddels de liefde gevonden in Thailand en is het nog vriendschappelijk dikke mik tussen Marian en Olof?

De antwoorden op die vragen volgen dus in B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?, op donderdag 11 juli om 20.30 uur bij RTL 4.

Onlangs kreeg B&B Vol Liefde een eervolle vermelding van de jury van de Zilveren Nipkowschijf. Hoe oud-kandidaten daarop reageerden, zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Art RooijakkersB&B Vol liefde