I'm alive

Geen muzikale comeback voor Céline Dion: 'Alleen een concertfilm'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Geen muzikale comeback voor Céline Dion: 'Alleen een concertfilm'
RTL

Als vorige week de trailer verschijnt van 'I Am: Céline Dion', denkt iedereen zeker te weten dat de zangeres hint op een muzikale comeback. Een bron dichtbij Céline (56) laat nu weten aan 'The Sun' dat dit niet het geval is: de zangeres zou alleen van plan zijn om nog één keer haar grootste hits te zingen in een concertfilm.

"Céline geeft het niet zomaar op"

In de trailer is te zien dat Céline worstelt met haar ziekte, het zeldzame stiff-person-syndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. De zangeres is strijdlustig en laat weten dat ze er alles aan zal doen om haar grote passie weer te kunnen uitvoeren. "Als ik niet kan rennen, dan loop ik. Als ik niet kan lopen, dan kruip ik. Ik stop niet."

Volgens de bron hint ze hiermee op een concertfilm waarvan de voorbereidingen in volle gang zijn. "Ze werkt nu al ruim een half jaar samen met stemcoaches, bandleden en specialisten. Daardoor gelooft ze erin dat ze haar concertfilm kan uitbrengen waarin ze haar grootste hits nog eens speelt. Céline geeft het niet zomaar op", aldus de bron.

Céline Dion emotioneel bij zien trailer van eigen documentaire over ziekte
Lees ook

Céline Dion emotioneel bij zien trailer van eigen documentaire over ziekte

In de documentaire is de zangeres vaag over een eventuele muzikale comeback. "Ik kan momenteel geen antwoord geven op de vraag of ik ooit nog op het podium zal staan", geeft ze toe. "Zoals de zaken er nu voor staan, kan ik er niet staan en kan ik je ook niet verzekeren of dat over vier maanden wel zou lukken. Mijn lichaam zal mij vertellen wat er mogelijk is.”

Recent sprak Céline nog over een mogelijke wereldtournee, ondanks haar ziekte. Bekijk de beelden hieronder.

Lees meer over
Céline Dion