Geschrokken

Zoon familie Wildeman uit Een Huis Vol op spoedeisende hulp vanwege buikpijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVZoon familie Wildeman uit Een Huis Vol op spoedeisende hulp vanwege buikpijn
RTL

De schrik zit er goed in bij de familie Wildeman, bekend van het televisieprogramma 'Een Huis Vol'. Zoon Joshua moest afgelopen weekend naar de spoedeisende hulp vanwege hevige buikklachten. Moeder Priscilla schrijft erover op het Instagram-account van de familie. Ook geeft ze een update over hoe het nu met haar zoon gaat.

"Zo ben je aan het opruimen, knutselen en gaan we eten, en zo zit je op de spoed"

Priscilla plaatst een foto van Joshua in het ziekenhuis en schrijft erbij: 'Zo ben je aan het opruimen, knutselen en gaan we eten, en zo zit je op de spoed!' Ze vervolgt dat Joshua 's ochtends al last had van buikpijn en dat lopen en opstaan gedurende de dag steeds pijnlijker werd. Ook was Joshua erg misselijk en had hij een lichte verhoging. 'Verdenking blindedarmontsteking, maar zijn ontstekingswaarden zijn laag. Even afwachten, want het kan een beginnende zijn', aldus Priscilla over haar zoon.

Tweede seizoen Een huis vol emigreert zonder familie Jelies
Lees ook

Tweede seizoen Een huis vol emigreert zonder familie Jelies

Er wordt mogelijk opnieuw onderzoek gedaan. 'Afwachten anders vandaag opnieuw bloed laten beoordelen.' Bij de tekst zijn ook een tweetal foto's geplaatst. Joshua lijkt alweer te lachen op de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onder het bericht regent het reacties van volgers die Joshua sterkte en beterschap wensen. Zo valt te lezen: 'Goedemorgen, heel veel sterkte. Ik hoop dat het afzakt'. Een andere volger schrijft: 'Sterkte met je pijn, hopelijk valt het mee.' Priscilla laat aan een volger weten dat ze het in de gaten houdt en dat hij nu geen koorts meer heeft.

De familie Jelies, ook bekend van Een Huis Vol, liet recent weten te stoppen met deelname aan het programma. De video bekijk je hieronder.

Lees meer over
familie WildemanEen Huis Vol