B&Beter leren kennen

Wie is Mike uit B&B Vol Liefde 2024?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWie is Mike uit B&B Vol Liefde 2024?
RTL

In het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Mike (35) uit Spanje, één van de kandidaten van 'B&B Vol Liefde' 2024.

"Mijn hart staat open voor iemand"

Wie is Mike Verkoelen uit B&B Vol Liefde?

Mike Verkoelen is geboren in Spanje als kind van Nederlandse ouders. Zij zijn op 26-jarige leeftijd naar het zonnige land geëmigreerd. Vijf jaar geleden nam Mike de zalmroze boerderij van zijn ouders in Maçanet de la Selva over. Die heeft hij omgetoverd tot een B&B met vier kamers: Can Companys. Hij woont zelf in de gezellige loft van de boerderij. Samen met zijn vader en neef runt Mike daarnaast nog een watersportbedrijf op het strand van Blanes. 

De band met zijn ouders is heel sterk en Mike is een heuse dierenvriend. De B&B-eigenaar vertelt dat hij niet zonder zijn hond Kaos kan, die hij ook wel liefkozend zijn beste vriend noemt. Als hij niet aan het werk is in de B&B of in het watersportbedrijf, geniet Mike van technofestivals, klassieke auto’s, kaart- en bordspellen, wandelingen in de bergen en paardrijden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024
Lees ook

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024

Perfecte schoonzoon zoekt Nederlandse vrouw

Na jaren op datingapps en relaties met Spaanse schones wil Mike nu voor het eerst voor een Nederlandse dame gaan. Hij is inmiddels tweeënhalfjaar vrijgezel. "Mijn hart staat open voor iemand", vertelt hij in zijn voorstelvideo. "Ik hoop dat ik gezellig met iemand kan koken 's avonds en een film kan kijken."

Mike denkt dat een Nederlandse goed bij hem past vanwege de humor, gezelligheid en hoe open en zelfstandig Nederlandse vrouwen zijn. "Ik voel soms dat het met een Nederlands meisje makkelijker is. Ik vind dat ze niet zo veel zeuren." Omdat Mike zijn hele leven in Spanje woont en in het Spaans denkt, moet hij soms even zoeken naar Nederlandse woorden. Al heb je voor de taal der liefde natuurlijk vaak maar weinig woorden nodig. 

Op papier is Mike in ieder geval de perfecte schoonzoon: hij ziet er goed, is sportief, zelfverzekerd, romantisch en een familieman. Mike hoopt via het programma de liefde te vinden bij 'een leuke, sportieve meid die van dieren houdt'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wij spraken Mike over zijn deelname:

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde