B&Beter leren kennen

Wie is Albert uit B&B Vol Liefde 2024?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWie is Albert uit B&B Vol Liefde 2024?
RTL

In het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Albert (63) uit Spanje, één van de kandidaten van 'B&B Vol Liefde' 2024.

"Ik ben er klaar voor"

Wie is Albert Diks uit B&B Vol Liefde?

De ondernemende Albert Diks, die oorspronkelijk uit Brabant komt, is de eigenaar van een kasteel in het prachtige Catalaanse landschap niet ver van de Franse grens en dichtbij de Costa Brava. Samen met zijn ex heeft hij er een prachtig hotel van gemaakt. Hotel Castell d'Empordà heeft 57 kamers en is van alle luxe voorzien. Er worden zelfs bruiloften georganiseerd in het kasteel uit de veertiende eeuw. 

Albert en zijn ex hebben er vorig jaar april een punt achter elkaar gezet: ze waren uit elkaar gegroeid. De twee hebben twee kinderen van 5 en 7 jaar. "We waren al achttien jaar bij elkaar, maar vergaten kinderen te maken", vertelde hij in december aan presentator Art Rooijakkers. "Ik voel een soort liefde... dat heb ik nog nooit meegemaakt", zegt Albert over zijn kinderen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024
Lees ook

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024

Klaar voor een nieuwe liefde

Hoewel het nog maar een jaartje uit is tussen Albert en zijn ex, is hij toe aan een nieuwe liefde. Hij wil dolgraag nog één keer smoorverliefd worden. "Ik ben er klaar voor. Kom maar, schatje", vertelde hij tijdens het voorstelinterview in december. 

Het allerbelangrijkste voor hem is dat zijn toekomstige partner lief is voor zijn twee kinderen. Daarnaast zoekt hij een rustige, sportieve, intelligente en warme vrouw. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bekijk hieronder Alberts voorstelvideo voor B&B Vol Liefde 2024 terug.

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde