'Why the f*ck not'

Joost Klein hint op songfestivaldeelname voor België

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJoost Klein hint op songfestivaldeelname voor België
RTL

Joost Klein (26) heeft tijdens zijn eerste optreden in België sinds hij werd gediskwalificeerd tijdens het Eurovisiesongfestival, erop gehint dat hij het ook wel ziet zitten om dat land te vertegenwoordigen tijdens het muziekevenement. Volgens het Belgische weekblad 'Humo' zei de 26-jarige artiest gedurende de show: "Bel me, Studio Brussel". Joost gaf een optreden op Genk On Stage.

"Wie zegt dat ik voor dat land wil gaan?"

Joost zei tijdens een optreden op festival Pinkpop ruim een week geleden nog de woorden 'why the fuck not 2025!', waarmee hij ook hintte op een deelname aan het songfestival volgend jaar. In het publiek in Genk hielden mensen bordjes omhoog, waarop stond dat Joost Nederland volgend jaar opnieuw moet vertegenwoordigen. "Wie zegt dat ik voor dat land wil gaan?", zei Joost daarover.

'Joost Klein wordt een spook dat voor altijd over het songfestival heen wappert'
Lees ook

'Joost Klein wordt een spook dat voor altijd over het songfestival heen wappert'

Het is vooralsnog niet bekend of Nederland volgend jaar meedoet aan het songfestival. Omroep AVROTROS wil dat de European Broadcasting Union (EBU), de Europese koepel die het muziekevenement organiseert, eerst een aantal zaken verandert.

Lees meer over
Joost Klein