Oh, baby

Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol heeft last van zwangerschapskwaaltjes: 'Even uit de running'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @familie_wildemanPriscilla Wildeman uit Een Huis Vol heeft last van zwangerschapskwaaltjes: 'Even uit de running'
RTL

Mocht je denken dat je bij een achtste zwangerschap geen last meer hebt van zwangerschapskwaaltjes, dan heb je het goed mis. Priscilla Wildeman uit 'Een Huis Vol' laat namelijk op Instagram weten dat ze er flink last van heeft.

"Wel vervelend"

Vorige week kondigden de Wildemannetjes aan dat ze een achtste kindje verwachten. Moeder Priscilla geeft nu een update over haar zwangerschap, want het is niet alleen maar fijn. 'Soms is het even een dagje stil op onze Instagram. Ik heb soms erg last van misselijkheid en overgeven (hoort erbij)', schrijft ze. 

Hoewel die kwaaltjes erbij horen, is het erg onprettig voor de realityster. 'Wel vervelend, dan ben ik even uit de running', legt ze uit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Familie Wildeman uit Een Huis Vol bedankt volgers voor berichtjes na aankondiging zwangerschap
Lees ook

Familie Wildeman uit Een Huis Vol bedankt volgers voor berichtjes na aankondiging zwangerschap

Priscilla en Lukas hebben een samengesteld gezin: Priscilla is moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Vorige week maakten de twee bekend dat ze nog een kindje samen verwachten. 

Meer reality? Bekijk dan de laatste Realitea met Milan Knol hieronder.

Lees meer over
Een Huis Vol