B&Blijf bij mij

Deze B&B Vol Liefde-tortelduifjes zijn nog steeds samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDeze B&B Vol Liefde-tortelduifjes zijn nog steeds samen
RTL

Nu het nieuwe seizoen van 'B&B Vol Liefde' voor de deur staat, kijken we nog een keer terug naar de vorige edities. Want hoe succesvol is het programma op het gebied van matchmaking? Oftewel: welke koppels zijn nog steeds samen?

"Mooier kan toch niet"

Debbie en Paul

Natuurlijk beginnen we met het gelukkige koppel Debbie en Paul. Hoewel de liefde vorig jaar niet meteen van het beeld spatte, groeiden de twee tortelduifjes langzaamaan steeds meer naar elkaar toe. Toen Paul op een gegeven moment tijdens de opnames eventjes naar Nederland vertrok, werd de eerste kus uitgedeeld bij het afscheid. Niet veel later keerde hij terug in Spanje en vroeg hij of Debbie zijn meisje wilde zijn. 

De twee zijn nog steeds gelukkig samen. Al wonen ze wel gescheiden van elkaar. Paul probeert wel veel bij zijn Deb te zijn. "Deze B&B is Debbies avontuur en hoe leuk ik het ook vind, af en toe heb ik behoefte aan mijn eigen plek", vertelde hij onlangs aan De Telegraaf

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024
Lees ook

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024

Astrid en Harmjan 

De veelbesproken Astrid uit Oostenrijk leek in het tweede seizoen helemaal niet met alle mannelijke aandacht om te kunnen gaan. Ze wilde vooral tijd voor zichzelf. Toen Harmjan toch meer van haar vroeg, ontplofte ze en gaf ze duidelijk haar grenzen aan. Maar Harmjan liet zich niet makkelijk afstoten en wist Astrid te ontdooien. Aan het einde van het tweede seizoen kwamen ze toch samen.

Harmjan is inmiddels bij Astrid ingetrokken. Vorig jaar stapten de twee in het huwelijksbootje. In Oostenrijkse klederdracht gaven ze elkaar het jawoord. Astrid werd 'weggegeven' door haar kinderen. "Mooier kan toch niet", vertelde ze op haar trouwdag aan RTL Boulevard, hieronder te zien.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Martijn en Fenna

Martijn uit Portugal had een hele hoop dames over de vloer tijdens zijn deelname aan B&B Vol Liefde seizoen 2. Maar toen Fenna binnenkwam, was het voor hem duidelijk: dit is zijn droomvrouw. Alle andere kandidaten konden hun spullen pakken, want Martijn liet Fenna niet meer gaan. 

Het stel is inmiddels twee jaar samen. En die mijlpaal werd door Martijn groots gevierd op Instagram. 'We vullen elkaar perfect aan en vanaf dag één heb ik de klik gevoeld en die is nooit meer verdwenen', schreef hij over zijn 'leukste meisje van de wereld'. 

Joy en Dani

Joy had moeite met duidelijk zijn richting de dames die bij hem langskwamen in zijn 'community'. Zo hield hij iedereen aan het lijntje, zonder een knoop door te hakken. Dat zorgde voor frustraties voor de dames die zich wél openstelden. Maar later in het seizoen beklom Dani Mount Joy in Spanje en dat leidde tot liefde op het eerste gezicht. 

Een jaar later is het nog steeds koek en ei tussen de twee. Eerder dit jaar vierden ze hun éénjarig jubileum. 'Wat gaat de tijd snel en wat hebben we in een jaar al veel meegemaakt, ongelofelijk! Wij zijn zo sterk samen, ik hou van je', schreef Dani op Instagram over haar Joy. 

Bram en Esra

Tot slot: Bram en Esra. Oké, Esra had zich helemaal niet aangemeld voor Bram. Zij wilde het hart van Joy veroveren. Maar tijdens de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde leerde ze Bram kennen en diezelfde dag zaten ze nog met elkaar op het terras. Niet veel later vertrok ze naar Zweden om uit te zoeken wat er tussen de twee speelde.

De twee zijn nu nog steeds samen. Esra woont bij Bram in Zweden en helpt daar, naast het runnen van haar eigen webshop, mee op de boerderij. Dat valt haar wel zwaar, vooral als ze het alleen moet doen wanneer Bram van huis is. Onlangs appte ze hem nog, toen Bram in Nederland was om zijn boek te promoten: 'Gast, ik heb zoveel respect voor jou gekregen. Wat is dit een kutwerk.' 

Of komend seizoen meer gelukkige koppels oplevert, moeten we vanaf 15 juli maar zien. Dan begint het spiksplinternieuwe seizoen van B&B Vol Liefde op RTL 4. Bekijk hieronder de eerste beelden. 

Lees meer over
B&B Vol liefde