Opvallende onthulling

Tamara uit B&B Vol Liefde schreef kaartje voor Martijn niet zelf

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTamara uit B&B Vol Liefde schreef kaartje voor Martijn niet zelf
RTL

In het vorige seizoen van 'B&B Vol Liefde' ging de in Thailand wonende Martijn op zoek naar de liefde. Een van de vrijgezelle dames die voor hem afreisde naar Azië was Tamara. Zij verliet het programma binnen enkele dagen na een groot drama en onthult nu in 'B&B De Podcast' wat zich daarna heeft afgespeeld.

"Zij hebben het ingepakt en er een kaartje bij gedaan"

Tamara ging vol goede moed naar Thailand in de hoop het hart van Martijn te kunnen veroveren, maar die vlieger ging niet op. Nadat de twee een kwetsbaar moment hadden gedeeld, veranderde de sfeer drastisch. "Op de terugweg zei hij geen woord meer. Toen we bij zijn B&B aankwamen, zouden we nog wat gaan eten samen, maar hij pakte zijn kladblok en zei: 'Prettige dag verder'", vertelt Tamara.

Ook de volgende dag, een rustdag, was de sfeer nog om te snijden en werd Tamara zelfs door Martijn genegeerd. "Martijn draaide zijn rug naar mij toe", legt ze uit. "Ik snap dat hij tijd aan zijn zaak moet besteden, maar ik heb andere deelnemers gesproken en als zij een rustdag hadden, dan gingen ze samen leuke dingen doen."

Jan de Hoop zoekt Martijn van B&B Vol Liefde op in Thailand
Lees ook

Jan de Hoop zoekt Martijn van B&B Vol Liefde op in Thailand

Tamara besloot om haar koffers te pakken en terug naar Nederland te gaan. Enkele dagen later ontving Martijn, op zijn verjaardag, echter nog wel een cadeau van haar met een zelfgeschreven kaartje. Althans, zo deed de productie dat overkomen. "Ik had in Thailand een cadeau voor Martijn laten maken. Bij mijn vertrek zei ik tegen de crew: dat cadeau ligt daar, ik hoef het niet, dus geef het maar aan hem. Zij hebben het ingepakt en er een kaartje bij gedaan, dat heb ik niet geschreven", onthult Tamara.

Inmiddels zou Martijn een relatie hebben met een Thaise vrouw, maar Tamara vermoedt dat deze relatie al speelde tijdens de opnames van B&B Vol Liefde. "Op een avond had hij problemen met een medewerkster en daar is hij dik een uur mee achter geweest. Ik wil zijn vriendin weleens zien, misschien is dat dezelfde."

Het contact tussen Martijn en Tamara is niet meer goed gekomen, want ook tijdens de B&B Vol Liefde-reünie konden de twee elkaar niet uitstaan en gaf Martijn aan geen behoefte te hebben aan een gesprek met Tamara. Na dit voorval hebben de twee geen contact meer gehad.

Lees meer over
B&B Vol liefde