Hymne à l'amour

Céline Dion zielsgelukkig na optreden Olympische Spelen: 'Voel me vereerd'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCéline Dion zielsgelukkig na optreden Olympische Spelen: 'Voel me vereerd'
RTL

Céline Dion (56) voelt zich 'vereerd' dat ze vrijdagavond mocht optreden bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs. De zangeres schrijft op sociale media dat ze ook heel blij is weer terug te zijn in een van haar favoriete steden.

"Mijn hart is bij jullie"

Céline prijst de olympische sporters die ze vrijdag heeft toegezongen. 'Met al hun verhalen over opoffering en vastberadenheid, pijn en doorzettingsvermogen. Jullie zijn allemaal zo gefocust geweest op je droom en of je nu wel of niet een medaille mee naar huis neemt, ik hoop dat hier zijn voor jullie betekent dat die droom is uitgekomen', schrijft ze. 'Jullie mogen allemaal zo trots zijn, we weten hoe hard jullie hebben gewerkt om de beste van de besten te worden. Blijf gefocust, blijf doorgaan, mijn hart is bij jullie!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kijkers vol lof over comeback Céline Dion bij openingsceremonie Spelen
Lees ook

Kijkers vol lof over comeback Céline Dion bij openingsceremonie Spelen

De zangeres sloot de ceremonie vanaf de Eiffeltoren af met het lied 'Hymne à l'amour' van Édith Piaf. Het was voor het eerst in jaren dat Céline weer optrad. Ze lijdt aan een zeldzame neurologische ziekte die pijnlijke spierspanningen en spasmes veroorzaakt.

Er gingen al dagen geruchten over het optreden van Céline Dion en Lady Gaga bij de openingsceremonie van de Spelen en fans konden hun geluk niet op:

Lees meer over
Céline DionOlympische SpelenOlympische Spelen 2024