Heftig

Zwangere Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol in ziekenhuis beland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @familie_wildemanZwangere Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol in ziekenhuis beland
RTL

Flink schrikken voor de zwangere Priscilla Wildeman uit 'Een Huis Vol'. Ze belandde gisteren in het ziekenhuis na bloedverlies.

"Weer geen vertrouwen in mijn lichaam"

'Wat een ellende', schrijft Priscilla op Instagram. 'Gisteravond ineens bloedverlies. De angst schoot erin en ik stond te trillen op mijn benen. Na aankomst op de afdeling verloskunde waren de artsen er met tien minuten.'

Haar baby maakt het gelukkig goed, maar Priscilla weet niet wat haar mankeert. 'Waar het bloedverlies vandaan komt is onduidelijk. Mijn baarmoederhals was met 2,1 cm aan de korte kant, maar die van mij is al standaard korter na de operatie van het voorstadium baarmoederhalskanker twaalf jaar geleden.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol geeft zwangerschapsupdate: 'Misselijkheid zo goed als weg'
Lees ook

Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol geeft zwangerschapsupdate: 'Misselijkheid zo goed als weg'

Priscilla schrijft dat ze zich 'onzeker en bang' voelt. 'Weer geen vertrouwen in mijn lichaam. Hopelijk blijft het bij deze ene keer en was het gewoon een adertje dat misschien gesprongen is door de warmte van gisteren'. 

De familie Wildeman deelde eind juni het heuglijke nieuws dat Priscilla in verwachting is. Daarmee is het 'achtste Wildemannetje' onderweg. In het begin was Priscilla erg vermoeid en misselijk, zo deelde ze eerder. 

Lees meer over
Een Huis Vol