Baby on the way

Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol geeft zwangerschapsupdate: 'Misselijkheid zo goed als weg'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVPriscilla Wildeman uit Een Huis Vol geeft zwangerschapsupdate: 'Misselijkheid zo goed als weg'
RTL

De familie Wildeman, bekend van het programma 'Een Huis Vol', deelde eind juni het heuglijke nieuws dat Priscilla in verwachting is. Daarmee is het 'achtste Wildemannetje' onderweg. Een spannende periode voor het gezin. Priscilla deelt daarom regelmatig met haar volgers op Instagram hoe het met haar gaat.

"Ik heb weer meer energie om leuke dingen te ondernemen met de kinderen"

Priscilla schrijft dat het momenteel beter met haar gaat dan aan het begin van de zwangerschap. 'Toen was ik erg misselijk en moest ik vaak overgeven', vertelt ze. In deze periode was ze erg vermoeid en ging ze vroeg naar bed. 

Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol heeft last van zwangerschapskwaaltjes: 'Even uit de running'
Lees ook

Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol heeft last van zwangerschapskwaaltjes: 'Even uit de running'

Gelukkig gaat het nu een stuk beter en laat ze weten dat de misselijkheid zo goed als verdwenen is. 'De vermoeidheid is gelukkig ook wat minder. Ik heb weer meer energie om leuke dingen te ondernemen met de kinderen, maar pak ook wel lekker wat dagen m'n rust.'

De voorbereidingen voor de komst van de achtste telg zijn inmiddels in volle gang. De babykamer wordt gereed gemaakt en de eerste spullen zijn gekocht. 'We hebben laatst een heel oud wiegje bij de kringloop op de kop getikt. Ik was op slag verliefd', laat Priscilla weten. 

De rest van het gezin kan eveneens niet wachten tot de baby er is. 'Ze helpen met namen verzinnen en zijn erg nieuwsgierig naar wat het wordt.' Eind augustus weten ze het geslacht van het kindje. 

Eerder kreeg de familie Wildeman te maken met kritiek op hun zwangerschap. Sommige mensen vroegen zich af waarom ze zoveel kinderen heeft, waarom ze niet op vakantie gaat of waarom ze niet in een villa woont. Daar reageerde Priscilla toen als volgt op: "Iedereen geeft z'n eigen waarde aan z'n eigen leven en heb respect voor elkaars waarde."

De familie Cudogham, eveneens te zien in Een Huis Vol, vertelde aan RTL Boulevard over hun deelname aan het programma. De video bekijk je hieronder.

Lees meer over
familie WildemanEen Huis Vol