FITFLUENCER

Eloise van Oranje waagt zich aan bedenkelijke en vooral dure afslankmethode

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEloise van Oranje waagt zich aan bedenkelijke en vooral dure afslankmethode
RTL

Eloise van Oranje (21) leent zich voor een omstreden afslankmethode. Die manier van afvallen is erg populair bij BN'ers, maar het is gigantisch duur. Mede daarom klinkt er ook kritiek.

"Jammer dat je je hiervoor leent"

Het bedrijf kondigt Eloise van Oranje aan als hun nieuwste bekende lid. Na onder anderen Isa Hoes, Heleen van Royen en Halina Reijn is het nu de beurt aan de gravin. Voor maar liefst 2500 euro zou je in zes weken kunnen afvallen. Erg duur, aangezien iedereen inmiddels wel weet dat als je wilt afvallen, je minder calorieën moet nuttigen dan je op een dag verbrandt.

Ook volgers van Eloise zijn not amused over haar promotie en reageren in de comments. 'Beetje absurd die prijzen', schrijft iemand. Een ander laat weten: 'Jammer dat je je hiervoor leent.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kritiek op dieet zat Isa Hoes dwars: 'Waarom zo hard?'
Lees ook

Kritiek op dieet zat Isa Hoes dwars: 'Waarom zo hard?'

Isa Hoes krijgt eerder dit jaar ook te maken met enorm veel harde reacties wanneer ze een Instagram-post plaatst met sexy foto's en het feit dat ze veel kilo's is afgevallen en haar vetpercentage is verminderd door de afvalmethode. Het afvalprogramma is erg bezig met cijfertjes, vertelt ze in Women's Health. Isa is acht kilo kwijt, maar ook haar geloofwaardigheid. "Ik ben natuurlijk 15 jaar het troeteldiertje geweest. Iedereen vond me lief en zielig. Dat is over en dat is prima", vertelt ze in het fitte tijdschrift. 

Ook fitnessgoeroe Donny Roelvink vindt de methode omstreden, zo vertelt hij in de video hieronder. 

Lees meer over
Eloise van OranjeIsa Hoes