KILLERBODY POSITIVE

Luuk en Rob komen op voor Eloise van Oranje na kritiek op fitnessfoto's: 'Lekker bezig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLuuk en Rob komen op voor Eloise van Oranje na kritiek op fitnessfoto's: 'Lekker bezig'
RTL

Ook Eloise van Oranje (21) is gezwicht voor het zogenoemde BN'er-dieet: een omstreden fitnessprogramma waaraan onder anderen Isa Hoes (56) en Heleen van Royen (58) zich hebben gewaagd. Eloises volgers kraken er kritische noten over, maar Rob Goossens (32) en Luuk Ikink (40) juichen de gravin juist toe in De BLVD Podcast.

"Volgens mij is het hele idee van het programma niet zozeer om er goed uit te zien, maar om je goed te voelen"

Onder het genot van een stuk taart - De BLVD Podcast viert zijn eenjarige jubileum - buigen Rob en Luuk zich over Eloises 'zwoele foto's vanuit een sportschool'. Hierbij prijst ze het trainingsprogramma achter de killerbody van onder meer Isa Hoes aan. De heren constateren dat het 'helemaal los gaat' in de comments onder de kiekjes van de gravin. Het programma, waarbij deelnemers enorm gedisciplineerd aan de bak moeten om in acht weken tijd een afgetraind lijf te kweken, is duidelijk omstreden. 

Eloise van Oranje waagt zich aan bedenkelijke en vooral dure afslankmethode
Lees ook

Eloise van Oranje waagt zich aan bedenkelijke en vooral dure afslankmethode

"Volgens mij is het hele idee van het programma niet zozeer om er goed uit te zien, maar om je goed te voelen", wijst Rob de critici terecht. Maar, geeft hij toe: "Ik schrok een beetje toen ik de foto's van Isa Hoes uit de sportschool zag en bij Halina Reijn ook een beetje." 

Luuk heeft zijn research gedaan: de presentator omschrijft hoe deelnemers 'echt om 6.00 uur elke dag in de sportschool moeten staan' en dat het programma 'vrij aan de prijs is'. Daar zit dan dus ook een fotoshoot bij, zoals de pittige kiekjes die Isa heeft gedeeld. "Daar zou het mijzelf niet per se om gaan. Ik heb het idee dat Eloise dat ook niet heel erg heeft, want die heeft dus ook niet zo'n fotoshoot gedaan in zo'n zwart-witte fotostudio", merkt Luuk op. "Dat is toch een iets andere foto dan die Isa Hoes heeft afgeleverd." 

Wellicht overbodig om te zeggen, maar de heren bedanken voor het BN'er-fitnessprogramma. "Als je net zoals ik drie kinderen hebt, dat is gewoon niet te doen. Dat kan gewoon echt niet", dekt Luuk zich in. Ook Rob vindt het wel goed zo. "Niks voor mij." 

Maar dat wil niet zeggen dat Eloise er niet goed aan doet. "Het is haar gegund", besluit Luuk. "Lekker bezig Eloise en laat je niet afleiden door die klojo's die zeggen dat je een ander programma moet hebben", moedigt Rob haar aan.

Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De BLVD Podcast op Spotify.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Eloise van OranjeRob GoossensLuuk IkinkDe BLVD Podcast