Meer invloed voor kijkers

Dit zijn de elf deelnemers aan het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© AVROTROSDit zijn de elf deelnemers aan het nieuwe seizoen Wie is de Mol?
RTL

De elf kandidaten van het 22ste seizoen Wie is de Mol? hebben zich vanavond aan de kijkers voorgesteld.

De deelnemers zijn journalist Arno Kantelberg, acteur Everon Jackson Hooi en zanger Glen Faria. Ook gaan presentatrice Fresia Cousiño Arias, presentatrice Hila Noorzai, actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann, komiek Thomas van Luyn en presentatrice Welmoed Sijtsma op zoek naar de saboteur.

In het aankomende seizoen van het het populaire AVROTROS-programma krijgen kijkers meer invloed. Daar werd gisteren in een filmpje op social media al op gehint. Voor het eerst bepalen de kijkers deze reeks het spelverloop.

Speuren maar: Wie is de Mol? deelt mysterieuze boodschap
Lees ook

Speuren maar: Wie is de Mol? deelt mysterieuze boodschap

De elf kandidaten hielden vanavond een pleidooi waarom zij níet de mol zijn. Wie door de kijkers het minst verdacht wordt, verdient twee vrijstellingen voor de eerste executie. Deze kandidaat is sowieso door naar de volgende aflevering en mag een medekandidaat de andere vrijstelling overhandigen. Wie dat zijn, wordt in de eerste aflevering duidelijk.

Rik van de Westelaken neemt ook dit jaar de presentatie op zich. Waar de opnames plaatsvinden, is nog niet bekendgemaakt. De eerste aflevering is in januari te zien.

Lees meer over
Wie is de Mol?