weer Bovengronds

Speuren maar: Wie is de Mol? deelt mysterieuze boodschap

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @richardkingmccullough / AVROTROSSpeuren maar: Wie is de Mol? deelt mysterieuze boodschap
RTL

Fans van het programma 'Wie is de Mol?' kunnen weer langzaamaan beginnen met speuren. Op de socialmediapagina van het programma is namelijk een mysterieuze boodschap verschenen.

"De mol ontmaskeren?"

'De mol ontmaskeren?' is te zien in onderstaande post. Meer informatie krijgen fans van het programma, molloten genoemd, aanstaande zaterdag. Dan is er om 20.30 uur een livestream zichtbaar op wieisdemol.nl/live. Of er al deelnemers voor het aankomende seizoen, dat op 1 januari 2022 van start gaat, bekend worden gemaakt, is nog onduidelijk. Meestal worden de eerste namen pas vlak voordat het programma van start gaat naar buiten gebracht. 

Renée Fokker na Wie is de Mol? amper herkend op straat
Lees ook

Renée Fokker na Wie is de Mol? amper herkend op straat

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In het laatste seizoen van Wie is de Mol?, dat eindigde op 6 maart, bleek dat actrice Renée Fokker de boel aan het saboteren was. Haar glansrol leverde haar echter geen extra roem op, vertelde ze onlangs nog in De Slimste Mens. Integendeel: ze werd helemaal niet herkend op straat. 

"Het was corona, hè? Het was best wel rustig, want ik had een mondkapje op en het was winter, dus ik had een muts op. Het was heel rustig", legde ze uit toen presentator Philip Frederiks erover begon. Behalve als ze langs een schoolgebouw liep: "Nederlanders zijn over het algemeen vrij rustig hoor, die laten je wel met rust. Maar ineens ben je dan 'Renée' en word je op straat nageroepen. Normaal ben ik een rol, maar nu was ik opeens Renée."

Lees meer over
Wie is de Mol?