viva la mexico

Hier kun je de villa uit De Bachelor boeken voor je volgende vriendenvakantie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandHier kun je de villa uit De Bachelor boeken voor je volgende vriendenvakantie
RTL

Zoek je nog een mooie villa op een tropische bestemming voor de volgende vakantie met je vrienden of familie en ben je gek op realityprogramma's? Zoek dan niet verder: de villa uit 'De Bachelor' is misschien wel precies wat je zoekt.

Je eigen luxe onderkomen onder de Mexicaanse zon, dat klinkt vast als muziek in de oren na de afgelopen coronajaren. In Hacienda Tacubaya leef je als een God in Frankrijk - of nou ja, Mexico - en ben je van alle luxe voorzien. Helaas krijg je er geen knappe bachelor en rozenceremonie bij, dus die moet je er zelf bij fantaseren.

De hacienda is gelegen bij Celestún Natural Reserve, op 45 minuten rijden van Mérida. Doordat de villa één master suite heeft en drie losstaande villa's met privézwembaden - zogenaamde plunge pools - kun je je terugtrekken wanneer je daar behoefte aan hebt.

© Private Haciendas
© Private Haciendas
© Private Haciendas

Hacienda Tacubaya is gebouwd tussen de ruïnes en dat is niet het enige indrukwekkende. 'Dankzij de kamerhoge ramen bent u in de majestueuze hoofdslaapkamer omringd door de prachtige natuurlijke omgeving. De hele hacienda is te zien vanaf het prachtige zwembad. De afgelegen meditatieruimtes en de charmante negentiende-eeuwse handgeschilderde 'stencils' in het hoofdgebouw maken deze hacienda tot een bijzondere bestemming, perfect voor een ontspannen en rustgevend verblijf', valt te lezen op de website. 

De prijs van het verblijf is op aanvraag. Neem hier een kijkje op de website.

Elke woensdag zie je de nieuwste aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt bij Videoland. Op donderdag staat er een nieuwe aflevering van De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis op het programma.

Lees meer over
VideolandDe Bachelor