GORDONDERGEDOKEN

Waar zijn Toto en Rocco? Gordon geeft duidelijkheid over hondjes

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Screenshot InstagramWaar zijn Toto en Rocco? Gordon geeft duidelijkheid over hondjes
RTL

Wat is er aan de hand met Toto en Rocco, de Franse bulldogs van Gordon (55)? De zanger overspoelt zijn volgers voorheen met kiekjes van zijn hondenkroost, maar plaatst al maanden geen foto's meer van ze. Gordon geeft nu duidelijkheid.

"Toto en Rocco zijn in blakende gezondheid"

Wat blijkt: Gordon plaatst bewust geen berichten op social media meer van zijn hondjes: "Gordon deelt geen beelden of informatie meer over zijn honden omdat dit kan leiden tot aankoop van dit ras wat ernstig onder een vergrootglas ligt", laat de manager van de zanger weten aan het ANP.

Gordon barst in tranen uit: 'Ik wist niet of ik het nog kon'
Lees ook

Gordon barst in tranen uit: 'Ik wist niet of ik het nog kon'

Franse bulldogs hebben een korte snuit, waardoor ze erg populair zijn, maar dat brengt vervelende consequenties met zich mee. De hondjes hebben voornamelijk vaak moeite met ademen. In de media circuleerde de afgelopen tijd ook het gerucht dat Gordon afstand zou hebben genomen van Toto en Rocco. Dat klopt echter niet, laat zijn manager weten. "Toto en Rocco zijn in blakende gezondheid en gewoon bij hem thuis!" De presentator woont in Dubai.

Gordon maakte een speciaal Instagram-profiel aan om foto's en filmpjes van zijn viervoeters te delen. Het laatste bericht dateert echter al van december vorig jaar.

In augustus vorig jaar belandde Toto nog in het dierenziekenhuis in Dubai, vanwege suikerziekte. In een week tijd was de viervoeter weer thuis.

Onlangs geeft Gordon te kennen dat hij zijn muziekcarrière wellicht nieuw leven wil inblazen.