ORANJE BOVEN

Hélène Hendriks vestigt op valreep kijkcijferrecord De Oranjezomer

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHélène Hendriks vestigt op valreep kijkcijferrecord De Oranjezomer
RTL

De voorlaatste aflevering van 'De Oranjezomer' heeft een kijkcijferrecord neergezet. Naar de SBS6-talkshow keken donderdag 904.000 mensen, meldt Stichting KijkOnderzoek. Het is de eerste keer dat het programma meer dan 900.000 kijkers trekt.

Hélène Hendriks is bezig met haar zesde en laatste week als vervanger van de SBS-hit Vandaag Inside. Dat programma keert maandag terug op de buis. Daarvoor vielen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman vier weken in voor Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Helikopter bezorgt Hélène Hendriks rumoerige start De Oranjezomer
Lees ook

Helikopter bezorgt Hélène Hendriks rumoerige start De Oranjezomer

De presentatrice maakt een wat stroeve start. Niet zozeer qua kijkcijfers, maar wel qua vaart in de show. "Het was een soort treinongeluk, die eerste uitzending", blikt ze terug haar aftrap van De Oranjezomer. Ze heeft de smaak snel te pakken en zorgt de afgelopen weken voor spraakmakende tv. Van het tonen van haar missende vingertopje tot de clash tussen Rafael van der Vaart en Roxane Knetemann.

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen De Oranjezomer om 21.30 uur te zien op SBS6. Is Hélène inmiddels de nieuwe tv-koningin van de zomer?

Lees meer over
Hélène HendriksTalpaDe Oranjezomer