OM TE BRAKEN

Leonie ter Braak mist laatste HLF8-uitzending door corona

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLeonie ter Braak mist laatste HLF8-uitzending door corona
RTL

Leonie ter Braak (42) heeft vrijdagavond na vijf jaar haar allerlaatste uitzending voor Talpa moeten cancellen omdat zij corona heeft. De presentatrice van 'HLF8' stapt in januari over naar RTL. Zij deelt het nieuws van haar positieve test vrijdag voorafgaand aan de uitzending van 'HLF8'.

"Ik heb corona, dus ik ga mijn allerlaatste HLF8 én mijn allerlaatste uitzending voor SBS6 missen", zegt de presentatrice vanuit haar auto. "Maar het is niet anders."

"Ik heb corona, dus ik ga mijn allerlaatste HLF8 én mijn allerlaatste uitzending voor SBS6 missen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Leonie is vervangen door Sam Hagens. De verslaggever van Hart van Nederland zou pas in januari zijn eerste uitzending van HLF8 presenteren en vrijdag aan de tafel zitten als gast. Maar hij werd meteen in het diepe gegooid en verving dus Leonie.

Bevestigd: Sam Hagens wordt nieuwe presentator HLF8, wisselt af met Hélène Hendriks
Lees ook

Bevestigd: Sam Hagens wordt nieuwe presentator HLF8, wisselt af met Hélène Hendriks

Volgens de tafelgasten deed hij het vanaf de eerste minuut heel goed. Hij gaat de talkshow die oorspronkelijk begon als paradepaardje voor Johnny de Mol afwisselend presenteren met Hélène Hendriks. Johnny stopte met het programma omdat de aanklachten van mishandeling van zijn ex hem de afgelopen maanden heel zwaar waren gevallen.

Lees meer over
Leonie ter BraakJohnny de MolHLF8