VOOR HET BLOK GEZET

Janice Blok onherkenbaar na heftige allergische reactie: 'Hele gezicht opgezwollen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJanice Blok onherkenbaar na heftige allergische reactie: 'Hele gezicht opgezwollen'
RTL

Janice Blok (31) zal haar vakantie op Curaçao niet snel vergeten. En niet op een goede manier. De influencer heeft namelijk een allergische reactie gekregen na het nemen van antibiotica, waardoor haar hele gezicht is opgezwollen, zo vertelt de ex van Donny Roelvink (25) radeloos op Instagram.

"Het lijkt wel alsof het er elk moment af kan vallen"

Aan ontspannen en genieten komt Janice tijdens haar vakantie niet echt toe. De influencer loopt een keelontsteking op, waardoor ze de laatste dagen van haar verblijf alleen nog maar in bed ligt. 'Om te janken', schrijft de Echte Meisje In De Jungle-ster in haar Instagram Stories.

Janice Blok is 17 kilo afgevallen en doet zichzelf sexy shoot cadeau: 'Dit zijn nog maar de lieve foto's'
Lees ook

Janice Blok is 17 kilo afgevallen en doet zichzelf sexy shoot cadeau: 'Dit zijn nog maar de lieve foto's'

Maar het kan altijd erger: tot overmaat van ramp heeft ze van de antibioticakuur een allergische reactie kregen, waardoor haar hele gezicht is opgezwollen. 'Het lijkt wel alsof het er elk moment af kan vallen', deelt ze bij foto’s van haar onherkenbare gezicht.

Janice Blok© Instagram @janiceblok
Janice Blok

Hoewel Janice op de spoedeisende hulp inmiddels andere antibiotica en allergiepillen heeft gekregen, lijken deze nog niet echt te helpen. En dat terwijl ze dinsdag terug naar Nederland moet vliegen. 'Wish me luck', sluit ze de reeks foto’s af.

Janice is inmiddels veel meer dan de ex-vriendin van Donny Roelvink. Zo timmert ze hard aan de weg als actrice en is ze binnenkort te zien in een nieuw seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. Volgens presentator Valerio Zeno is niet iedereen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen...

Lees meer over
Janice Blok