LIEFDE MAAKT BLIND

Interesse Leonie ter Braak in hobby man na 15 jaar 'behoorlijk afgezwakt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPInteresse Leonie ter Braak in hobby man na 15 jaar 'behoorlijk afgezwakt'
RTL

Presentatrice en columnist voor '&C the magazine' Leonie ter Braak wordt vijftien jaar geleden op slag verliefd op Floris Koch. Maar twee kinderen, vier huizen en een hond later is de vurige interesse voor zijn grote hobby behoorlijk afgezwakt, schrijft de 42-jarige in haar meest recente column.

"Hij was aangenaam verrast door zo veel interesse in zijn passie voor architectuur"

Leonie schrijft in haar column voor het tijdschrift van Chantal Janzen dat als ze haar man net leert kennen, ze als een 'bakvis' aan zijn lippen hangt. 'Hij was aangenaam verrast door zo veel interesse in zijn passie voor architectuur.' Vijftien jaar en de zoveelste verbouwing later, is die vurige interesse behoorlijk afgezwakt bij de presentatrice.

'Verliefd worden op zo’n man heeft veel voordelen. Want mijn leven is absoluut verrijkt', deelt ze met de lezers van het blad. Zo verandert haar blik op Amsterdam en is geen fietstocht meer hetzelfde omdat ze alleen nog maar oog heeft voor de architectuur van de stad. Het grote nadeel is alleen dat Leonie haar 'hele leven in het bouwstof zal doorbrengen'.

Leonie ter Braak mist laatste HLF8-uitzending door corona
Lees ook

Leonie ter Braak mist laatste HLF8-uitzending door corona

De presentatrice gaat namelijk alweer verhuizen. Al moet er wel nog het een en ander gebeuren. In de column is te lezen dat het nieuwe huis van de familie een flinke bouwval is met asbest, muizenkeutels, donkerbruine kringen op wat ooit een wit plafond is en kromgetrokken vloeren. Hoe langer ze in het huis is, hoe mismoediger ze dan ook wordt. Ondertussen is er pure blijdschap op het gezicht van haar man te lezen. Tja, wat zullen we zeggen: liefde maakt blind?

De nieuwe &C the magazine ligt vanaf woensdag in de winkels.

Lees meer over
Leonie ter Braak