FLINK CA$HEN

Janice Blok eerlijk over influencer-inkomsten: 'Het is gekkenwerk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJanice Blok eerlijk over influencer-inkomsten: 'Het is gekkenwerk'
RTL

Janice Blok (31) is geen onbekende in de influencer-wereld. Dankzij haar ruim 216.000 volgers verdient ze een goed belegde boterham. In de nieuwe online videoreeks 'Tussen neus en lippenstift' vertelt Janice daar meer over.

"Het slaat nergens op, eigenlijk"

Janice timmert al jaren aan de weg als online bekendheid. Samen met een team tilt ze haar platform naar een hoger niveau. "Eigenlijk is Janice Blok een merk. Het is zeker weten een merk waar wij aan bouwen. Elk jaar hebben wij nieuwe doelen. De cijfers moeten altijd hoog blijven en we werken naar die doelen toe. Dat doe je wel met een team en niet alleen", vertelt Janice hierover. 

Janice Blok ondergaat cosmetische ingreep aan 'onderkin'
Lees ook

Janice Blok ondergaat cosmetische ingreep aan 'onderkin'

Dat de cijfers hoog zijn, is terug te zien in haar portemonnee. Haar werk als influencer werpt zijn vruchten af, waardoor ze maandelijks een 'bovengemiddeld salaris' kan bijschrijven. "Het is gekkenwerk. Het slaat nergens op, eigenlijk. Voor een filmpje waar ik een uur mee bezig ben, daar kan een ander [qua inkomsten] drie maanden voor werken."

Aan de andere kant vindt de realityster dat ze het verdient. "Als je kijkt wat de cijfers opleveren, dan is het wel logisch", concludeert ze. 

Lees meer over
Janice BlokBoutaina AfallahTussen Neus en Lippenstift