OPENHARTIG

Bachelorette Sylvia Geersen over verloren zus: 'Ze was 21'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© De Bachelorette/VideolandBachelorette Sylvia Geersen over verloren zus: 'Ze was 21'
RTL

Met de naderende rozenceremonie halen de overgebleven heren alles uit de kast om in 'De Bachelorette' aan Sylvia Geersen (37) te laten zien wat ze in huis hebben. Giancarlo (32) pakt het anders aan en besluit de bachelorette even apart te nemen voor een openhartig gesprek, waarvan zowel hij als Sylvia emotioneel wordt.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over De Bachelorette.

"Ik ben ook mijn zus kwijtgeraakt toen ik 15 was... mijn grotere zus"

Geen cocktailparty, maar een typisch Zuid-Afrikaanse braai staat er vlak voor de zenuwslopende rozenceremonie op de planning. Nadat eerst Joris even twee minuten van Sylvia steelt om zijn ei kwijt te kunnen, pakt ook Giancarlo zijn momentje.

"Ik ben zelf niet zo’n persoon, in het begin dan met achttien man... en dan met dertien en dan gaat iedereen tegelijk erop. Dan blijf ik liever op de achtergrond", vertelt hij aan Syl. De bachelorette snapt zijn beslissing, al praten zijn ogen wél vaak tegen haar. "Je straalt iets heel liefs uit", complimenteert ze hem. "Je hebt goede bedoelingen, dat zie ik aan je."

Deze drie nieuwe mannen proberen Sylvia's hart te veroveren in De Bachelorette
Lees ook

Deze drie nieuwe mannen proberen Sylvia's hart te veroveren in De Bachelorette

Giancarlo brengt veel tijd met zijn moeder door en wil daarom van de vrouw tegenover hem weten hoe de band met háár moeder is. Hij vraagt dat niet zomaar, maar omdat hij zelf niet veel familie meer heeft. "Mijn broertje is zeven jaar geleden overleden aan een dodelijk ongeluk", legt hij uit.

Zijn kwetsbaarheid inspireert Sylvia net zo openhartig te zijn. "Ik dacht al dat er iets achter jou schuilde. Ik ben ook mijn zus kwijtgeraakt toen ik 15 was... mijn grotere zus. Zij was 21 en ik 15. Dat hebben we gemeen."

Hun bijzondere gesprek bezorgt Giancarlo de eerste roos die avond. "Ik ben onder de indruk van het gesprek van vanmiddag. Dat raakte mij", vertelt Sylvia hem.

Jordy krijgt geen roos. Een 'teleurstelling', noemt hij dat na afloop. "Vooral omdat ik mezelf niet heb kunnen laten zien. Ik had natuurlijk op een één-op-één gehoopt." Ook Marlon blijft met lege handen staan. "Ik voelde 'm al een beetje aankomen. Ik kon mezelf niet openstellen", vertelt hij. "Ik voelde ook niet echt een klik tussen Sylvia en mij eigenlijk."

De Bachelorette met Sylvia Geersen zie je elke donderdag exclusief bij Videoland. 

Lees meer over
Sylvia GeersenVideolandDe Bachelorette