RIRIANT OPTREKJE

Rihanna gaf half miljoen uit aan deze huurwoning voor Super Bowl-show

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRihanna gaf half miljoen uit aan deze huurwoning voor Super Bowl-show
RTL

Rihanna kreeg niks voor haar Super Bowl-optreden betaald, maar spaarde er kosten noch moeite voor. Zo huurde de zangeres zelfs een luxe villa met een prijskaartje van 85.000 dollar per nacht (!) af, weet entertainmentsite 'TMZ', waarin het haar en haar gezin aan niks ontbrak.

Rihanna heeft in Los Angeles huizen in Beverly Hills en Century City. Daarnaast heeft ze ook een villa op haar geboorte-eiland Barbados. Allemaal onhandig als je op het meest wereldberoemde podium in Arizona moet staan. En dus verbleef de zangeres volgens bronnen zes nachten in een villa in Arizona. Dat komt dus neer op een totaalprijs van 510.000 dollar. Maar dan heb je ook wat: twee woonkamers, vijf slaapkamers, vijf badkamers, een riante keuken en een wijnkelder – de kers op de taart waar de zwangere Bad Gal RiRi even niks aan had.

Waarom Rihanna niet betaald krijgt voor Super Bowl-optreden
Lees ook

Waarom Rihanna niet betaald krijgt voor Super Bowl-optreden

Ook de tuin stelt niet teleur met onder meer een groot zwembad met ingebouwde waterval, een grote barbecuegrill en een bocceveld (een soort petanque). ASAP Rocky en hun zoontje, die er naar verluidt ook verbleven tijdens Rihanna's voorbereidingen, konden er dus hun lol op. Je kunt de villa hier bekijken.

De show van Rihanna werd overwegend positief, maar toch met gemengde reacties ontvangen: 

Lees meer over
RihannaSuper BowlVerenigde Staten