VAN RUILEN KOMT HUILEN

Heeft Kelly na de finale van Echte Meisjes haar spullen teruggekregen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk/Rob JacobsHeeft Kelly na de finale van Echte Meisjes haar spullen teruggekregen?
RTL

Na weken zwoegen door de jungle van Laos mag Kelly Heruer zich de terechte winnaar van 'Echte Meisjes in de Jungle' noemen. Vooral tijdens de finale is het flink afzien voor de realityster en moet ze zowat haar hele tas ruilen voor de winst. In een Q&A op Instagram vertelt ze nu of ze haar spullen naderhand nog heeft teruggekregen.

"Ik heb wel de hele dag in de waan geleefd dat ik mijn spulletjes niet terug zou krijgen"

Het is een echte nek-aan-nekrace tijdens de finale, waarin de meisjes 30 kilometer moeten afleggen. Ondanks het feit dat Diva een kleine voorsprong heeft door een simpel spelletje jeu de boules, zit Kelly haar constant op de hielen. Het is dan ook tot de allerlaatste minuut spannend, maar uiteindelijk is het Kelly die als eerste bij het kraampje aankomt waar ze 'het grootste spaarvarken dat er is' moet kopen.

Maar voordat Kelly richting Valerio kan met het spaarvarken, moet ze de vrouw eerst betalen. En omdat Kelly geen geld heeft, betaalt ze in spullen. Kleding, een zonnebril, borstel, chips en slippers; haar hele tas gaat leeg.

Echte Meisjes in de Jungle heeft een winnaar: 'I did it!'
Lees ook

Echte Meisjes in de Jungle heeft een winnaar: 'I did it!'

Gelukkig heeft ze haar spullen uiteindelijk wel teruggekregen, zo vertelt ze in de Q&A. Maar wel pas laat op de avond. 'Dus ik heb wel de hele dag in de waan geleefd dat ik mijn spulletjes niet terug zou krijgen', aldus de realityster.

Volgende week is de allerlaatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle te zien bij Videoland en zien we of de meisjes het na al die weken in de jungle nog één avond met elkaar kunnen volhouden tijdens de reünie.

Lees meer over
VideolandEchte Meisjes in de Jungle