KLEREN MAKEN DE MAN

Deelnemers De Bachelorette krijgen kleedgeld voor opnames

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© JPF PhotoDeelnemers De Bachelorette krijgen kleedgeld voor opnames
RTL

Deelnemers aan de realityshow 'De Bachelorette' krijgen kleedgeld voor de opnames van het programma. Dat vertelt een van de afvallers aan 'RUMAG'.

"Je hebt natuurlijk allemaal thema’s wat kleding betreft en zelf heb je niet zo veel"

Afvaller Sam moet snel z'n koffer pakken om naar Zuid-Afrika te vliegen om het hart van Sylvia Geersen te veroveren. Maar dan moet die koffer wel gevuld worden met kleding, waarmee je er bij voorkeur ook nog een beetje appetijtelijk uitziet voor de bachelorette. "Ik had nog een week en kreeg wat kleedgeld. Je krijgt iets van 600 euro om kleding te halen. Je hebt natuurlijk allemaal thema’s wat kleding betreft en zelf heb je niet zo veel", verklaart de deelnemer.

Emoties lopen hoog op in De Bachelorette: 'Je raakt me echt'
Lees ook

Emoties lopen hoog op in De Bachelorette: 'Je raakt me echt'

Sam heeft zich niet zelf opgegeven voor de datingshow. "Ik kreeg maar kort voordat we daadwerkelijk zouden gaan vliegen een berichtje via Instagram. Hierin stond dat mijn account hun aansprak en of ik even met ze wilde bellen. Toen ben ik er eigenlijk een beetje als grap ingegaan. Ik dacht: laten we kijken wat er gaat gebeuren. Ze vroegen me dezelfde dag of ik op casting wilde komen. Hier ben ik lekker mezelf gebleven."

Helaas weet Sam het hart van Sylvia niet te veroveren. Hij krijgt bij de rozenceremonie geen roos en moet de luxueuze, Zuid-Afrikaanse cottage verlaten. In de RTL.nl-serie Rozenpraat vertelt Sam samen met mede-afvaller Tom over hun zoektocht naar de liefde. 

Niet alleen deelnemers aan datingshows krijgen kleding van de programmamakers. Ook presentatoren krijgen kleding. Of ze die na de opnames mogen houden, dat verklappen Luuk Ikink en Rob Goossens in De BLVD Podcast. Je luistert hem hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Sylvia GeersenDe Bachelorette