NIET ALLEEN ROZENGEUR

Emoties lopen hoog op in De Bachelorette: 'Je raakt me echt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© De Bachelorette/VideolandEmoties lopen hoog op in De Bachelorette: 'Je raakt me echt'
RTL

De connectie tussen Sylvia Geersen (37) en haar mannen in 'De Bachelorette' wordt steeds sterker, waardoor de gesprekken ook steeds dieper gaan. Het model kan in de nieuwste aflevering, die nu te zien is bij Videoland, haar tranen niet bedwingen.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over De Bachelorette.

"Ik voel me vereerd dat deze mannen dit met mij hebben willen delen"

Met het vertrek van Marlon en Jordy zijn er nog elf mannen over die om het hart van Sylvia strijden. Aan de bachelorette de taak om de overgebleven heren eens stevig aan de tand te voelen. Daarom bezoekt Syl de mannen in de tuin van hun villa, waar ze probeert meer de diepte in te gaan. In het specifiek met Matthijs, Tom en Rick, die ze daarna uitnodigt om met haar te dineren.

Met Matthijs deelt de bekende vrijgezelle dame het voorgerecht, waar Matthijs meteen een gevoelige snaar raakt. De 29-jarige is namelijk zijn beide ouders verloren. Zijn vader overlijdt aan een hartaanval als Matthijs 20 is. "Die is helaas van de een op de andere dag overleden. En mijn moeder ook", deelt hij. Sylvia herkent de pijn omdat ze zeer recentelijk haar vader is verloren. "Je raakt me wel echt hiermee. Ik vind het heel erg. (…) Maar ik vind het fijn dat ik dit nu van je weet, dan weet ik waar je vandaan komt. En waarom je soms wat stiller bent."

Bachelorette Sylvia Geersen over verloren zus: 'Ze was 21'
Lees ook

Bachelorette Sylvia Geersen over verloren zus: 'Ze was 21'

Ook de 32-jarige Rick is bijzonder openhartig tijdens zijn diner met Sylvia als ze vraagt naar zijn leven. "Ik heb eigenlijk een redelijk heftige jeugd gehad", doet hij een boekje open. "Ik was 128 kilo op het toppunt. Ik was heel dik. Ik stotterde heel veel, was erg verlegen en heel erg onzeker." Ook vertelt hij veel gepest te zijn als kind en dat hij na school in elkaar is getrapt. "Ik had op de lagere school alle boxjes die je kon hebben om gepest te worden."

Rick zorgt ook al sinds jonge leeftijd voor zijn moeder, die als hij twaalf is meerdere tia’s krijgt en een hersenbloeding. "Op zo’n jonge leeftijd leren zorgen voor, of moeten zorgen... (…) Ik merk toch dat ik een aardige snauw in m'n hoofd gekregen heb. Als je twaalf bent moet je met vriendjes afspreken, en dat kon toen niet", legt hij uit. Een paar jaar laten haalt hij die 'schade' in en gaat hij flink los met drank en drugs. Dan raakt hij zwaar verslaafd aan cocaïne, maar inmiddels is hij clean. "Hij heeft veel doorstaan en heeft mijn respect daarmee gewonnen", blikt Sylvia later op de avond terug. "Ik voel me vereerd dat deze mannen dit met mij hebben willen delen."

Een geslaagde date dus. Maar bij het aanbreken van een nieuwe dag, hoort ook een nieuwe kans om hoge ogen te gooien. Deze keer is het de 26-jarige Melvin die Sylvia stil weet te krijgen. Hij heeft jarenlang een grote, goedaardige tumor in zijn gezicht die inmiddels deels operatief is verwijderd. En dat wil hij graag delen met zijn wie weet wel toekomstige vrouw.

"Ik heb er vanaf mijn geboorte mee gelopen. Voor corona ben ik behandeld, dus heel veel mensen hebben me niet meer gezien zonder bult", doet hij zijn verhaal. "Ik ben natuurlijk de jongste op dit moment en daarom vind ik juist belangrijk om mijn verhaal te doen, om ook te laten zien dat ik de diepte in kan gaan."

De Bachelorette met Sylvia Geersen zie je elke donderdag exclusief bij Videoland. 

Lees meer over
Sylvia GeersenVideolandDe Bachelorette