HEFTIG

Echte Meisjes-winnaar Kelly neemt drastische maatregelen voor zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk/Rob JacobsEchte Meisjes-winnaar Kelly neemt drastische maatregelen voor zoontje
RTL

Kelly, de winnares van 'Echte Meisjes in de Jungle', heeft op Instagram drastische maatregelen aangekondigd omtrent haar zoontje Bodie. Ze laat hem niet meer herkenbaar in beeld na ferme bedreigingen aan het adres van het 1-jarige jochie.

"Dit laat de moederleeuw in mij vanaf nu niet meer gebeuren"

'We krijgen letterlijk dm’s met: "Ik hoop dat je dikke k****r kind doodgaat" en "Je kind had beter in een ander gezin geboren kunnen worden". En nog veel meer!' schrijft Kelly bij haar video. Samen met haar vriend - oud-kandidaat van De Bachelorette Jethro - besluit ze daarom dat haar kind niet meer herkenbaar getoond wordt. 

Echt Meisje Kelly open over cosmetische ingrepen: 'Voel me er mooier door'
Lees ook

Echt Meisje Kelly open over cosmetische ingrepen: 'Voel me er mooier door'

Kelly vervolgt: 'Bodie is mijn alles, is zijn papa’s alles en houden van is 1000x belangrijker dan de bevestiging op social media. Want bij de mooie kant van het internet zit een grote keerzijde en mijn moederhart vertelt mij dat het nu de tijd is om hier in te gaan handelen.'

Door Echte Meisjes in de Jungle krijgt de realityster veel meer bereik op social media. Daarbij komen een hoop nare berichten en pesterijen. Dat de haters zich nu ook op haar kind hebben gestort, gaat voor Kelly een grens over. 'En dit laat de moederleeuw in mij vanaf nu niet meer gebeuren.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kelly wil niet meer bepalen voor haar zoontje dat zijn gezicht herkenbaar te zien is op social media. "Het is aan hem de keuze of hij er later zelf op wil", vertelt ze in de video bij haar post. Dat zijzelf gehaat wordt, boeit Kelly niet. "Maar ik vind wel dat ik mijn kind daarvoor moet beschermen." 

Haters krijgen geen podium meer in haar comments van de realityster. De focus ligt op het positieve. Zo is Kelly ook erg blij met haar winst van Echte Meisjes in de Jungle. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Lees meer over
Echte Meisjes in de Jungle