ONGENODE GAST

Kakkerlak voegt zich bij rozenceremonie in De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VIdeolandKakkerlak voegt zich bij rozenceremonie in De Bachelorette
RTL

De rozenceremonie is elke keer weer het spannendste moment in 'De Bachelorette'. In de nieuwste aflevering staan de mannen dan ook weer met knikkende knieën te wachten op een felbegeerde roos. Ze staan zó stijf van de zenuwen, dat niemand door lijkt te hebben dat zich nog iemand bij hen heeft gevoegd.

"Ik vind het heel lastig, mijn hart zit echt in mijn keel, maar ik heb maar vijf rozen"

"Ik vind het heel lastig, mijn hart zit echt in mijn keel, maar ik heb maar vijf rozen", begint Sylvia de ceremonie. Als ze vervolgens één voor één haar vijf rozen uitdeelt, staan de mannen in spanning af te wachten. Als Sylvia nog maar één roos overheeft, zijn alleen Giancarlo en Matthijs nog over. Wat Matthijs op dat moment niet doorheeft, is dat er een kakkerlak op hem is gaan zitten.

Inzetten van wild rose zorgt voor opschudding in De Bachelorette
Lees ook

Inzetten van wild rose zorgt voor opschudding in De Bachelorette

Terwijl Matthijs naar Sylvia toe loopt om haar laatste roos in ontvangst te nemen, is de kakkerlak duidelijk te zien. En dat doet ons toch wel even slikken, want het is een flink exemplaar. Gelukkig voor Sylvia ziet zij 'm ook niet.

© VIdeoland/screenshot De Bachelorette
© VIdeoland/screenshot De Bachelorette

Als vrouw is het natuurlijk heerlijk als meerdere mannen vechten om je aandacht. Niet zo gek dus dat het Channah Koerten wel wat lijkt om aan een volgend seizoen van De Bachelorette mee te doen. 

Lees meer over
Sylvia Geersen