PAW PATROL

Gwyneth Paltrow na ophef over dieet: 'Ik eet meer dan bouillon'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGwyneth Paltrow na ophef over dieet: 'Ik eet meer dan bouillon'
RTL

Gwyneth Paltrow heeft gereageerd op de ophef over haar uitspraken over haar dieet. De 50-jarige actrice vertelt in haar Instagram Stories dat ze 'veel meer' eet dan alleen bouillon en groenten.

"Ik eet volledige maaltijden en ik heb ook veel dagen waarop ik eet wat ik wil. Dingen als frietjes en zo"

Gwyneth komt onlangs onder vuur te liggen als ze in de podcast The Art of Being Well aan haar dokter vertelt wat ze eet op een dag. De actrice lijkt te zeggen dat bouillon en groenten haar enige maaltijd op een dag vormen. Influencers, maar ook diëtisten uitten vervolgens hun zorgen op sociale media omdat de actrice daarmee een ongezond voedingspatroon promoot.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gwyneth Paltrow wil terug naar de jaren 90: 'Geen paparazzi'
Lees ook

Gwyneth Paltrow wil terug naar de jaren 90: 'Geen paparazzi'

De actrice verheldert nu dat ze vanwege long covid haar dieet heeft aangepast. "Veel gekookte groenten, allerlei soorten proteïne, gezonde koolhydraten om ontstekingen te verminderen. Het werkt echt goed", zegt ze. Ze voegt er daarnaast aan toe dat ze dit niet deelt als advies aan anderen. "Het is gewoon wat goed voor mij heeft gewerkt."

Ook eet de actrice niet dagelijks hetzelfde. "Ik eet volledige maaltijden en ik heb ook veel dagen waarop ik eet wat ik wil. Dingen als frietjes en zo."

Ook RTL Boulevard heeft een eigenlijk podcast. Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Lees meer over
Gwyneth Paltrow