DE APPEL VALT NIET VER VAN DE EX-VROUW

Chris Martin onthult streng dieet na ophef over eetgewoonten ex-vrouw Gwyneth Paltrow

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Chris Martin onthult streng dieet na ophef over eetgewoonten ex-vrouw Gwyneth Paltrow
RTL

Chris Martin (46) volgt het voorbeeld van zijn collega-zanger Bruce Springsteen (73) als het gaat om het nuttigen van slechts één maaltijd per dag. Dat onthulde de Coldplay-frontman in de podcast van talkshowhost Conan O'Brien (59). Zijn timing is niet ideaal, want zijn ex-vrouw Gwyneth Paltrow (50) ligt momenteel onder vuur vanwege enkele uitspraken over haar eetgewoontes.

"Ik had al een vrij strak dieet, maar ik dacht: Bruce ziet er nog fitter uit dan ik"

Chris gaat er met gestrekt been in: "Ik eet eigenlijk geen avondeten meer." In de podcast licht hij toe: "Ik stop vanaf 16.00 uur met eten, dat doe ik sinds ik met Bruce Springsteen geluncht heb. Ik had het geluk om met hem te eten nadat we vorig jaar in Philadelphia hadden opgetreden. Ik had al een vrij strak dieet, maar ik dacht: Bruce ziet er nog fitter uit dan ik. Volgens zijn vrouw Patti eet hij maar één maaltijd per dag. En toen dacht ik: oké, daar gaan we. Dat wordt mijn volgende uitdaging."

Gwyneth Paltrow onder vuur voor verheerlijken van eetstoornissen
Lees ook

Gwyneth Paltrow onder vuur voor verheerlijken van eetstoornissen

De zanger zegt niet waar zijn dagelijkse maaltijd uit bestaat, maar zegt met een knipoog wel te weten wat Springsteen iedere dag nuttigt. "Een buffelbiefstuk met steroïdesaus."

Chris' ex-vrouw Gwyneth Paltrow ligt momenteel onder vuur vanwege haar vrij extreme dieetrituelen:

Lees meer over
Chris MartinGwyneth Paltrow