BUIK VOL LIEFDE

Debbie uit B&B Vol Liefde showt trots haar babybuik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @debbiebregDebbie uit B&B Vol Liefde showt trots haar babybuik
RTL

Het gaat rap met de zwangerschap van Debbie, bekend uit het eerste seizoen van 'B&B Vol Liefde'. Debbie laat op Instagram weten dat ze inmiddels met zwangerschapsverlof is en showt trots haar babybuik.

"36 weken en genieten van eerste weekendje verlof in het zonnetje"

Debbie is in april uitgerekend en inmiddels 36 weken zwanger. Op het kiekje is te zien hoe ze op een skippybal zit. Over haar buik is de tekst 'baby loading…' geplaatst. '36 weken en genieten van eerste weekendje verlof in het zonnetje. Fijn weekend allemaal', schrijft ze. 

© Instagram @debbiebreg

Debbie maakte in februari haar zwangerschap bekend. De zwangerschapsaankondiging kwam niet zo lang nadat ze haar relatie met Vincenzo wereldkundig maakte. In hem vond ze wat ze miste bij de mannen in B&B Vol Liefde. De tv-ster zag vier mannen komen - én gaan - tijdens haar deelname. Melvin, Pascal, Jelmer en Chris voldeden niet aan haar eisen. Debbie zocht naar diepgang, en die was volgens haar ver te zoeken. 

Debbie is een stuk geheimzinniger geworden als het om haar liefdesleven gaat. Zo laat ze in eerste instantie haar vriend bewust niet zien op social media, vertelt ze eerder aan RTL Boulevard.

Lees meer over
B&B Vol liefde