LOVE AGAIN

Céline Dion brengt nieuw nummer uit na radiostilte vanwege gezondheid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Céline DionCéline Dion brengt nieuw nummer uit na radiostilte vanwege gezondheid
RTL

Fans van Céline Dion (55) kunnen hun geluk niet op. De zangeres heeft zojuist haar nieuwe nummer 'Love Again' uitgebracht, na een lange tijd radiostilte vanwege gezondheidsproblemen.

Céline kondigde woensdag aan dat ze vandaag nieuwe muziek uitbrengt. Love Again is de soundtrack van de gelijknamige film, die op 14 mei uitkomt. Hierin speelt de wereldster een rol als zichzelf, naast hoofdrolspelers Sam Heughan en Priyanka Chopra.

Groep superfans Céline Dion protesteert bij muziekblad Rolling Stone
Lees ook

Groep superfans Céline Dion protesteert bij muziekblad Rolling Stone

Fans hebben lang naar nieuwe muziek van Céline uitgekeken. De zangeres moest vanwege een zeldzame neurologische aandoening de afgelopen tijd veel concerten afzeggen en haar laatste album, Courage, dateert uit 2019. Ze heeft het zogeheten stiff-personsyndroom, dat 'invloed heeft op alle aspecten in mijn dagelijkse leven', zo omschrijft Céline eerder. Zo heeft ze moeite met lopen en heeft de ziekte effect op haar stembanden. "Ik kan niet meer zingen op de manier die ik gewend ben."

Het is de bedoeling dat Céline in augustus weer gaat optreden. Ze strijkt ook in Nederland neer, met drie concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam op 26, 27 en 28 augustus.

Lees meer over
Céline Dion