AFGESLAGTER WORDEN

Rob Goossens: 'Jan Slagter te oud voor De Verraders'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykRob Goossens: 'Jan Slagter te oud voor De Verraders'
RTL

In 'De Verraders' gaat het dit seizoen hard tegen hard, met afgelopen weken een hoofdrol voor Jan Slagter (69) en Selma Omari (28). Jan kennen we natuurlijk als directeur van Omroep MAX, maar in het programma zien we een heel andere kant van hem. De vraag is alleen: past deze rol hem?

"Hij herinnerde überhaupt niet wat hij had gezegd"

Hoewel Rob Goossens geniet van Jan, die als getrouwe het spel begint en afscheid neemt als verrader, vraagt hij zich in een nieuwe aflevering van De BLVD Podcast af of de 69-jarige niet een beetje te oud is voor de leugens en het gekonkel. "Omdat hij duidelijk de scherpte miste die je nodig hebt om je act als Verrader zo lang vol te houden", legt Rob uit.

Een verspreking doet de omroepman uiteindelijk de das om, al twijfelt Rob of Jan zich wel echt verspreekt in de aflevering. "Hij herinnerde [zich] überhaupt niet wat hij had gezegd. En als er dan mensen zeggen: 'Jij begon je zin met dit', en jij zegt vervolgens: 'Maar dit was mijn zin', dan kun je in ieder geval nog iets. Maar nu had hij geen idee."

Rob Goossens slikt eerdere woorden over Paul de Leeuw in: 'Kan nu 100% zichzelf kwijt'
Lees ook

Rob Goossens slikt eerdere woorden over Paul de Leeuw in: 'Kan nu 100% zichzelf kwijt'

Aran Bade, die te gast is in de podcast, vertelt dat hij zich tijdens zijn deelname ook verspreekt en daarom Jan wel snapt. "Dat is de spanning", verklaart hij. "Je zit daar, al die mensen kijken en iedereen speelt een spel. (…) Of het aan de leeftijd ligt, dat weet ik niet. Maar dat die rol vreselijk zwaar is, dat snap ik wel. Je zit 's avonds op de kamer, hebt helemaal geen contact - als verrader heb je elkaar nog, maar die slachten elkaar ook af - dus dat is echt bizar."

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Normaal verschijnt elke donderdag een nieuwe aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Aran BadeRob GoossensLuuk IkinkJan SlagterDe BLVD PodcastPodcastDe Verraders