ALS MUZIEK IN DE OREN

Rob Goossens: 'Alles is Muziek van Marieke Elsinga is ouderwets en stereotiep'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenRob Goossens: 'Alles is Muziek van Marieke Elsinga is ouderwets en stereotiep'
RTL

In 'Alles Is Muziek' nemen twee teams, bestaande uit bekende Nederlanders én een bekende teamcaptain, het tegen elkaar op onder het toeziend oog van presentatrice Marieke Elsinga (36). Klinkt als een vrolijk programma, maar de kijkcijfers zijn allesbehalve vrolijk. Ook de heren van De RTL Boulevard Podcast hebben niks met de show, hoe erg ze het hun oud-collega Marieke ook gunnen.

"Dit hebben we toch een beetje achter ons gelaten"

Als Luuk Ikink aan Aran Bade, die te gast is, vraagt of hij graag mee zou willen doen aan het programma, uit Aran zijn twijfels. "Nu achteraf zal ik eerlijk zeggen dat ik blij ben dat me dat bespaard is gebleven."

Het lijkt Aran sowieso 'heel ingewikkeld om als BN'er met apparatuur of een attribuut muziek te maken'. Ook snapt hij niks van de puntentelling. Want wie oordeelt nu uiteindelijk of het gelukt is of niet? "Ik vind het een heel ingewikkeld programma, maar het is jammer voor Marieke dat het niet is gelukt."

Luuk neemt het op voor Echte Meisjes-ster Jill: 'Liefste van het stel'
Lees ook

Luuk neemt het op voor Echte Meisjes-ster Jill: 'Liefste van het stel'

Ook Luuk moet er niet aan denken: "Ook omdat dat soort programma's niet voor mij zijn - niet specifiek dit, maar in het algemeen." De presentator is ook niet enthousiast over het format an sich en denkt dat het doek is gevallen op het moment dat ze met chips muziek proberen te maken. "Het heeft gewoon niet goed uitgepakt", aldus Luuk.

Rob vindt het programma op zijn beurt enorm ouderwets en neemt als voorbeeld het stukje waarin twee Japanners worden ingevlogen omdat ze een geluid kunnen maken met een pomp in hun navel. "Dat was zo stereotiep. (..) Dit hebben we toch een beetje achter ons gelaten", vindt hij.

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Rob GoossensLuuk IkinkAran BadeMarieke ElsingaPodcastDe BLVD PodcastAlles is Muziek