GAVINDT-IE FIJN

Gavin bedankt volgers voor steun na heftige breuk met Gordon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gavinrozGavin bedankt volgers voor steun na heftige breuk met Gordon
RTL

De breuk tussen Gordon (54) en Gavin Rozario (31) is ongetwijfeld één van de meest meeslepende relatiegebeurtenissen van 2023. De twee leerden elkaar kennen in januari en eind maart was er een verloving. Zoals we inmiddels allemaal weten zijn Goor en Gavin alweer een aantal weken uit elkaar en dat is alles behalve geruisloos gegaan. Het heeft er ook bij Gavin flink ingehakt en hij bedankt via social media nu de mensen die hem hebben gesteund.

"Enorm bedankt aan iedereen die me de afgelopen maand positieve berichten heeft gestuurd"

'Enorm bedankt aan iedereen die me de afgelopen maand positieve berichten heeft gestuurd', schrijft Gavin via Instagram Stories. 'Het was een uitdaging, maar ik kende mijn eigen kracht niet.' Een vriend van Gavin heeft hem kennis laten maken met een lied van Whitney Houston, dat - hoe kan het ook anders - 'I Didn't Know My Own Strength' heet. Daar haalt de ex-verloofde van Gordon veel kracht uit.

Gordon slaat terug naar Gavin: 'Schaam me dat ik van je hield'
Lees ook

Gordon slaat terug naar Gavin: 'Schaam me dat ik van je hield'

© Instagram @gavinroz

De relatie tussen Gordon en Gavin ging knetterhard uit elkaar. De presentator beweert geghost te zijn door zijn ex-liefje, met wie hij al trouwplannen had voor later dit jaar. De droomlocatie was geboekt, maar is inmiddels natuurlijk afgezegd.

Toen Gavin een interview gaf over de breuk, sloegen bij Goor even alle stoppen door. In twee lange berichten op social media hing ook hij de vuile was buiten en daarbij stak hij zijn woede niet onder stoelen of banken. Alles over de veelbesproken relatiebreuk zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Gordon