BESCHUIT MET ROZE MUISJES

Gregory van Temptation Island voor het eerst vader geworden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenGregory van Temptation Island voor het eerst vader geworden
RTL

Gregory Deira is vader geworden. De realityster, die bekend is van zijn deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave', meldt op Instagram dat zijn vriendin Anna aan het begin van dit jaar is bevallen. Ze zijn ouders geworden van een dochter, Jeada.

"Het mooiste dat ons ooit is overkomen"

'Begin dit jaar maakte jij mij papa en Anna mama', schrijft Greg bij een video met lieve beelden van hem en zijn dochter, die alleen te zien is voor mensen die hem volgen op social media. Greg en zijn vriendin hebben de geboorte lang geheim gehouden, maar nu mag iedereen het weten. 'Het mooiste dat ons is overkomen. Wij zijn supergelukkig en dankbaar', glundert hij. Wanneer dochter Jeada precies is geboren, is niet bekend.

'Mijn wereld', schrijft Greg’s wederhelft onder de video. 

© Instagram @gregdeira

Twee jaar geleden deed Greg mee aan het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De relatie met zijn toenmalige vriendin Karina hield geen stand. Daarna veranderde zijn leven toen hij zijn huidige vriendin Anna ontmoette.

Met haar zou hij het Temptation Island-avontuur weer aandurven. "Ik denk dat ik het met haar wel zou redden", zegt hij tegen presentator Farja Farvardin in de aftertalk van Temptation Island: Love or Leave

Greg onthult eerder dit jaar dat hij samen met zijn grote liefde actief is op OnlyFans, een platform waar fans tegen betaling expliciete foto's en filmpjes van hen zien. Anna is al langer actief op het platform en nadat ze Greg weet over te halen, is het hek van de dam. Over de content die hij plaatst, is hij erg openhartig: "Ik maak echt seksvideo's. Gewoon porno, ja."

Nu is de realityster druk met zijn nieuwe rol als vader en wil hij zijn geld op een andere manier verdienen. "Het was gewoon even voor het geld", zegt hij over de filmpjes op OnlyFans, die hem maandelijks ongeveer 20.000 euro opleveren. "Het geld is verdiend en dat kan ik nu investeren in andere dingen." Zijn vriendin Anna blijft wel actief op het platform.

Lees meer over
Temptation Island