VRIJGEZELLIG

Ramon gooit remmen los tijdens Temptation-date: 'Hou van hard'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandRamon gooit remmen los tijdens Temptation-date: 'Hou van hard'
RTL

Melanie en Ramon zijn later dan de andere koppels in 'Temptation Island: Love or Leave' gestapt, dus ze hebben wat tijd in te halen met de vrijgezellen. Daar maakt het koppel, los van elkaar, gretig gebruik van.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

"Ik blijf ook gewoon een man"

De kandidaten gaan op groepsdate met de singles. Melanie en Ramon niet, zij mogen nog op een een-op-een date met een vrijgezel naar keuze. Op die manier kunnen ze hun 'temptation' beter leren kennen. Ramon kiest Lisa en Melanie gaat voor een date met Tony. 

Het wordt al snel gezellig tijdens de date van Ramon en Lisa. Ramon krijgt het Mexicaans benauwd. De massage van Lisa roept warme gevoelens bij hem op. "Ik trok m'n shirt gelijk uit en ging liggen", begint Ramon. Hij geeft Lisa daarna nog een tip mee. "Ik hou wel van een beetje hard."

Gianni en Melissa van Temptation Island verdacht van witwassen half miljoen euro
Lees ook

Gianni en Melissa van Temptation Island verdacht van witwassen half miljoen euro

Achteraf vertelt Lisa op camera: "Het mocht van hem steeds harder. Ik weet ook niet wat hij daarmee bedoelt. Als hij maar niet hard wordt." Ze vindt dat Ramon na nog wat schunnige opmerkingen over 'een harde aanpak' erg ver gaat in het ontdekkingsspel. "Persoonlijk zou het mij wel te ver gaan als mijn vriendje zulke opmerkingen zou maken, omdat je toch bewust aan het flirten bent en intieme dingen probeert uit te lokken." 

Als de rollen worden omgedraaid stoomt Ramon van verlangen. "Ik blijf ook gewoon een man, dus het wordt dan toch een beetje warm", vertelt hij over de massage. "Een bepaalde aantrekkingskracht is er wel. Je merkt wel dat er een beetje spanning bij komt kijken."

In de avond staat er een feest op de planning in de twee villa's. Als de dames op een gegeven moment naar bed gaan, blijft Melanie nog even op. Met een paar vrijgezelle mannen duikt ze het zwembad in en gooit ze ook alle remmen los. "Ik denk dat de relatie van Melanie en Ramon op klappen staat. Ik vind Melanie niet het type voor Ramon. Ik had naast Melanie wel een echte man verwacht", zegt vrijgezel Yesse over Mel.

Ook Chevalier vindt Melanie erg losjes voor een bezette dame. "Melanie is een beetje een flirt. Dat is niet erg, ik weet niet of Ramon dat weet van haar. Maar ze gaat er echt vol voor." 

Hoe dit verdergaat, zie je volgende week donderdag bij Videoland.

 

Maar waar Melanie en Ramon zich volop openstellen voor de singles, houden Shanta en Joël zich behoorlijk op de achtergrond. Dit tot groot ongenoegen van Gwen. Ze vertelt uitgebreid over haar fling met Joël in een nieuwe aflevering van De Beach Bar

Lees meer over
Temptation Island