TEMPA MAKEN

Iris in tranen in Temptation Island door videoboodschap Mitch: 'Wat stom'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLIris in tranen in Temptation Island door videoboodschap Mitch: 'Wat stom'
RTL

De dreamdates zijn in 'Temptation Island: Love or Leave' in aantocht en de kandidaten moeten beslissen met wie zij op date willen. Voor Mitch (29) is het een lastige beslissing, omdat hij maar met één iemand op dreamdate wil en dat is zijn vriendin Iris (27). Hij spreekt speciaal voor haar een videoboodschap in, maar wil Iris nog wel met hem verder?

Let op: dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

“Dit gevoel is ultiem geluk”

Nog één nachtje en dan mogen de koppels elkaar weer in de armen sluiten. Voordat het zover is gaan de kandidaten nog op dreamdate om hun volledige temptation aan te gaan. In de mannenvilla zit de stemming er goed in, maar Mitch heeft het er moeilijk mee: "Ik heb geen zin in de dreamdate. Totaal niet. Ik wil met één iemand op dreamdate, maar die is niet hier."

Vanwege zijn standvastigheid biedt presentator Kaj Gorgels Mitch daarom een mogelijkheid aan: "Je mag een videoboodschap inspreken voor Iris. Dan mag je dit bij hoge uitzondering voorstellen." Toch zit er ook een risico aan verbonden, want wat Mitch niet weet is dat Iris Chevalier al heeft uitgekozen om mee op date te gaan. "Dat is een risico dat je loopt. Ben je bereid dat te nemen?" vraagt Kaj aan Mitch. Zonder twijfel zegt hij 'ja'.

Ramon gooit remmen los tijdens Temptation-date: 'Hou van hard'
Lees ook

Ramon gooit remmen los tijdens Temptation-date: 'Hou van hard'

In de tussentijd is Iris samen met Chevalier aangekomen op de prachtige locatie van haar date. En dan gaat geheel onverwachts haar fotolijstje af: "Toen het fotolijstje afging, had ik wel zoiets van: what the fuck." Iris weet niet wat ze kan verwachten, totdat ze Mitch in beeld ziet. Op romantische wijze vertelt hij hoe erg hij Iris heeft gemist en vraagt tot slot: "Ik zit hier zoals je ziet zonder single dame, want ik wil met niemand anders de dreamdate beleven dan met jou. Kom je hierheen? Ik hou van je, vogel."

De tranen springen direct in Iris’ ogen: "Wat lief, zeg." Ze heeft nooit verwacht dat Mitch zo’n romantisch gebaar zou maken: "Ik moest huilen. Nog steeds. Wat stom, maar dat zijn happy tears." Voor Chevalier is het meteen duidelijk; hij zal de dreamdate alleen voort moeten zetten. Hoewel hij het jammer vindt, gunt hij het Iris enorm: "Ik ben echt alleen maar blij voor d’r. Natuurlijk was het leuk om ook hier te overnachten, want het is echt prachtig, maar ik gun het hen echt meer."

En dan is het moment daar en sluiten Mitch en Iris elkaar na bijna twee weken weer in de armen: "Ik ben zo blij om je te zien", zegt Mitch met een brok in zijn keel. "Ik heb wel zeker twee minuten met haar geknuffeld", zegt hij na afloop van de hereniging. Het voelt voor hem alsof hij een tweede kans heeft gekregen en doet er alles aan om die met beide handen aan te grijpen. Iris is blij om te zien dat Mitch in positieve zin is veranderd: "Dit gevoel is ultiem geluk."

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag alleen bij Videoland.

Ben jij benieuwd hoe Chevalier denkt over de relatie van Mitch en Iris? Bekijk dan gauw de nieuwe aflevering van De Beach Bar.

Lees meer over
Kaj GorgelsTemptation Island