EVEN BINNENKIJKEN

Liefje Jutta Leerdam koopt huis van 16 miljoen dollar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @juttaleerdamLiefje Jutta Leerdam koopt huis van 16 miljoen dollar
RTL

Als Jutta Leerdam (24) nog een mooie vakantiebestemming zoekt, hoeft ze alleen maar haar kersverse vriend Jake Paul (26) lief aan te kijken. Hij heeft een villa ter waarde van 16 miljoen dollar in Puerto Rico gekocht.

In een video die niet zou misstaan in een aflevering van MTV Cribs, neemt Jake zijn volgers mee tijdens een rondleiding door het huis. Of nou ja, huis... Zeg maar gerust megavilla. Met bijna 1200 vierkante meter aan oppervlakte, acht slaapkamers en twaalf badkamers heeft Jutta haar telefoon nodig om haar liefje te vinden als ze hem kwijt is. 

Benieuwd waar Jutta slaapt als ze bij Jake op bezoek gaat? De bloemen die ze hem heeft gestuurd staan nog op zijn nachtkastje. Je ziet het in de video hieronder.

Jake Paul verklaart Jutta Leerdam openlijk de liefde: 'Ze is een engel'
Lees ook

Jake Paul verklaart Jutta Leerdam openlijk de liefde: 'Ze is een engel'

In april maakten Jutta en Jake hun relatie wereldkundig. Niet alleen in Nederland is daar veel interesse voor; in Amerika loopt de pers met de Olympisch kampioene weg.

Jake is bij het grote publiek vooral bekend als social mediabekendheid, ondernemer en bokser. Zijn vermogen wordt op 60 miljoen dollar geschat. 

Lees meer over
Jutta LeerdamJake Paul