OP1S HELEMAAL ANDERS

Talkshow Op1 ziet er deze zomer heel anders uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTalkshow Op1 ziet er deze zomer heel anders uit
RTL

Talkshow 'Op1' gaat deze zomer helemaal op de schop. De presentatieduo's van het praatprogramma worden op dit moment dagelijks afgewisseld, maar vanaf juli gaat dat veranderen.

"Het biedt wel de kans om echt in een ritme te komen en je eigen stempel op de uitzendingen te drukken"

In de zomer kun je langer wennen aan de presentatieduo's, want ze zitten er niet één dag maar meteen twee weken. Dat bevestigt presentator Amber Kortzorg aan Televizier. "Natasja Gibbs en ik presenteren half juli twee weken achter elkaar de talkshow. Dit is een soort roulatiedienst om de verschillende duo’s wat meer vrije tijd te gunnen", vertelt ze. De andere duo's die deze zomer twee weken voor hun rekening nemen zijn Welmoed Sijtsma en Jort Kelder, Charles Groenhuijsen en Elles de Bruin en Tijs van den Brink en Margje Fikse.

Charles Groenhuijsen verdedigt zich na Op1-valpartij: 'Ik zou het weer zo doen'
Lees ook

Charles Groenhuijsen verdedigt zich na Op1-valpartij: 'Ik zou het weer zo doen'

Amber heeft zin in twee weken de actualiteiten bespreken op de late avond van de publieke omroep. Maar ze heeft ook wat zorgen. "Het zijn lange dagen: je bent van 9.00 uur tot middernacht bezig met de uitzending. Maar het biedt wel de kans om echt in een ritme te komen en je eigen stempel op de uitzendingen te drukken", vertelt ze aan het televisieblad. 

Lees meer over
Op1